Çözüldü✓ Taşınırken Kasa Nasıl Götürülmeli ?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,069
Kategori olarak en mantıklı bu geldi
2 gün sonra Adana'dan Antep'e gidecem İnşallah kendi arabamızla. Fazla hızlı gitmiyoz hız sınırı neyse onun bir tık aşağısı genelde.
PC'yi de götürecem tabii ki. Ekran kartını sökmek zorunda mıyım yoksa kasanın sol tarafı bagajda yukarı bakacak şekilde ve sabit koysam sorun olur mu ?

Sistem imzadaki 7800x3D | Colorful iGame 5070 Ti Ultra W | Colorful B650M White WIFI | Patriot Viper Venom 16x2 6000MHz CL30 | Adata Legend 900 PRO 2TB | Segotep FZ6 PRO White | BitFenix MH100 Beyaz 750W 80+ Bronze | Samsung Odyssey G65B

Arkadaşların önerileri sonucu ekran kartını ayrı kutusunda götürecem. Kasayı da dediğim şekilde koyacam. WIFI adaptörünü de ekran kartı kutusuna koyacam ezilmesin diye.

Son düzenleme:
Ekran kartını sökmek en doğrusu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
2 gün sonra Adana'dan Antep'e gidecem İnşallah kendi arabamızla. Fazla hızlı gitmiyoz hız sınırı neyse onun bir tık aşağısı genelde.
PC'yi de götürecem tabii ki. Ekran kartını sökmek zorunda mıyım yoksa kasanın sol tarafı bagajda yukarı bakacak şekilde ve sabit koysam sorun olur mu ?

Sistem imzadaki 7800x3D | Colorful iGame 5070 Ti Ultra W | Colorful B650M White WIFI | Patriot Viper Venom 16x2 6000MHz CL30 | Adata Legend 900 PRO 2TB | Segotep FZ6 PRO White | BitFenix MH100 Beyaz 750W 80+ Bronze | Samsung Odyssey G65B
müsaitlik durumuna göre arka koltukların önüne yere koyabilirsin.

• Beğen
Hocam kasayı iyi yerleştirin. Çok sarsılmaz, kutuda rahat gider. Endişe etmeyin. Ben 3 ay önce 2 tane taşıdım. Sıkış tıkış arabada.

• Beğen
Hocam kasayı iyi yerleştirin. Çok sarsılmaz, kutuda rahat gider. Endişe etmeyin. Ben 3 ay önce 2 tane taşıdım. Sıkış tıkış arabada.
Ekran kartı ?
Arabada yeteri kadar yer olacak mı onu da bilmiyom

Çıkar mutlaka. Hafif sarsıntıda bile PCIE ve ekran kartının PCIE giriş kısmını yamultabilir. Çöp etme. Çıkarmalısın.

• Beğen

ekran kartını sökmen daha iyi olur yolda bir kasis olur bişey olur ani zıplamalarda kartın anakarta bağlandığı yer sağlam bir malzeme değil, kasayı dediğin yere koyabilirsin ekran kartınıda kutusunu koyup yan koltuğuna felan koy

• Beğen
Ekran kartı ?
Arabada yeteri kadar yer olacak mı onu da bilmiyom
Yukarıda da yazmıştım onu çıkarın diye. Ekran kartı kutusu yoksa bile yumuşak bir şey ile sarın. Başka bir kutuya koyun.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,133
Üyeler
192,616
Son üye
muhammet y
Geri