Taşınırken kasayı nasıl götürmeliyim

neves

80+
Reaksiyon skoru
113
Merhabalar haftaya bursadan istanbula taşınacağız ve bilgisayarıda bir şekilde taşımam gerekicek ama zarar gelir diye çok korkuyorum. Ekran kartını sökmem yeterli olur mu başka sökmem gereken bir şey var mı

Ekran kartini sokup kendi kutusuna koysan iyi olur yani baska kutuya koymaktansa
Diğer parçaları Sökmene gerek yok bir eklenti yok ise, kasanin çevresinde güzelce sar varsa köpük vs ama ben ruh hastası olduğum için tüm parçaları sökerdim

Ekran kartını sök
Bilgisayarın kutusu varsa kutusuna koy süngerleriyle
Yoksa yandaki temper camı ve ön paneli sök, sarsılmayacak şekilde bir köşeye koy

Ekran kartını ve HDD varsa HDD'yi sök.
Ekran kartini sokup kendi kutusuna koysan iyi olur yani baska kutuya koymaktansa
Diğer parçaları Sökmene gerek yok bir eklenti yok ise, kasanin çevresinde güzelce sar varsa köpük vs ama ben ruh hastası olduğum için tüm parçaları sökerdim
Ekran kartını sök
Yoksa yandaki temper camı ve ön paneli sök, sarsılmayacak şekilde bir köşeye koy
Tamamdır teşekkürler ben en iyisi sadece ekran kartını söküp taşıyim zaten bursa istanbul 1saat 45 dakika feribottayken bacağımın arasında tutarım hiç sarsılmaz diye düşünüyorum zaten sonra arabaya geçiyoruz

Merhabalar haftaya bursadan istanbula taşınacağız ve bilgisayarıda bir şekilde taşımam gerekicek ama zarar gelir diye çok korkuyorum. Ekran kartını sökmem yeterli olur mu başka sökmem gereken bir şey var mı
Şahsi araba ile taşıyacaksan kutusuna koyman yeterli olur aman nakliyecilere felan vermeyin dürüst insan yok... benim silah kasamı açmayı denemişlerdi Allahtan içinde bırakmamıştım

Ekran kartını sök
Ekran kartı vs hiçbirşeyin kutusu yok ben ne yapmalıyım?

Ekran kartını kucağınızda veya elinizde taşıyınız. HDD sökmeye gerek yok.

Ekran kartı vs hiçbirşeyin kutusu yok ben ne yapmalıyım?
kanka kendın güzelce sarabılrısın bır kutu bul bulamzsan ona uygun kutu ekran kartını gazete veya havlu ne bulursan sonrada poşetle kendın götüreceksin galiba kargo ile değil dimi

kanka kendın güzelce sarabılrısın bır kutu bul bulamzsan ona uygun kutu ekran kartını gazete veya havlu ne bulursan sonrada poşetle kendın götüreceksin galiba kargo ile değil dimi
Yok gelecekte taşınacağımız belli ondan sordum cevap için sağol kişisel arabayla götürürüz pcyi

Geri