Doğru, devlet bankaları faiz oranı daha düşük olduğu için kredi kolay kolay vermiyor. Bol şans.bazı kişiler kredi çıkmıyor diyor özellikle devlet bankalarından o yüzden sordum. şansımı deneyeceğim.
peki bişey ddaha sorsam bilginiz varsa. aracı bulup araç üzerine kredi çekme durumunda çıkma ihtimali daha yüksek olur muDoğru, devlet bankaları faiz oranı daha düşük olduğu için kredi kolay kolay vermiyor. Bol şans.
ben 8 yıldır kesintisiz çalışıyorum kredi puanım yüksek 1800 üzeri 400küsür civarı bir araç almak istiyorum 200bin civarı kredi çekmek istiyorum. vermezlerse ayıp ederlerBen bir yıl çalıştım birazda kredi kartı kullandım garantiden çıktı 273 çektim ama faizi yüksek bence
Onunla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum. Araç kredisi kullanarak almak "Rehinli" olması banka açısından daha avantajlı olur mu bilemiyorum. Özel bankaların bazıları belli şartlar koyuyor, diyelim ki kredi faiz oranı 1.95. Aracın kasko ve sigortasını bankadan yaparsanız 1.80 üzerinden kredi daha kolay kredi veriyorlar. Bunun en kötü yanı trafik sigortası ve kasko'yu dışarıdan 10-12 bin TL'ye mal edebilecekken banka ellerine düştüğünüz için 20Bin TL bile istiyor.peki bişey ddaha sorsam bilginiz varsa. aracı bulup araç üzerine kredi çekme durumunda çıkma ihtimali daha yüksek olur mu
Bana verdilerse sana rahat verirlerben 8 yıldır kesintisiz çalışıyorum kredi puanım yüksek 1800 üzeri 400küsür civarı bir araç almak istiyorum 200bin civarı kredi çekmek istiyorum. vermezlerse ayıp ederler
ne zaman çektin ve faiz oranı nedir sıkıntı yoksa söylermisnBanada hiç bir banka vermemişti daha sonra Aktif Bank diye bir bankadan çektim verdiler. Faizi yüksekti ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
şuan bikaç banka 48 ay veriyor fakat faiz oranı 2nin üzerinde. vakıfbankta 1.64 görünüyor tabi verirseBen geçen sene 36 Ay 50bin TL kredi çektim. Devlet bankalarında faiz 1.27 civarıydı, 24 aydan fazla vermiyordu. Akbank'tan 36 Ay kullandım ama faiz oranı drek 1.64 oldu. Araçlara zam geliyor diye çekmek zorunda kaldım.