Neler Yeni

Taşıt Kredisi Hakkında

ilhan57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
ilhan özdemir
beyler yakında taşıt kredisi alan oldu mu ? kredi çıkmıyor deniyor bilgisi olan varmı?

TheOthers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
TheOthers
Devlet bankalarından kredi çekmek isterseniz eğer faiz oranları özel bankalara göre daha düşük ama 200bin üstü kredi vermiyorlar kolay kolay. Özel bankalardan daha yüksek krediler çekebilirsiniz lakin faiz oranları neredeyse 40-50 puan daha fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle söyleyeyim devlet bankasından kredi çekerseniz diyelim faiz oranı 1.50 özel bankada bu oranlar 1.90 hatta 2'lere dayanıyor.

ilhan57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
ilhan özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı kişiler kredi çıkmıyor diyor özellikle devlet bankalarından o yüzden sordum. şansımı deneyeceğim.

TheOthers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
TheOthers
bazı kişiler kredi çıkmıyor diyor özellikle devlet bankalarından o yüzden sordum. şansımı deneyeceğim.
Doğru, devlet bankaları faiz oranı daha düşük olduğu için kredi kolay kolay vermiyor. Bol şans.

ilhan57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
ilhan özdemir
Doğru, devlet bankaları faiz oranı daha düşük olduğu için kredi kolay kolay vermiyor. Bol şans.
peki bişey ddaha sorsam bilginiz varsa. aracı bulup araç üzerine kredi çekme durumunda çıkma ihtimali daha yüksek olur mu

Omeraslan93

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Ben bir yıl çalıştım birazda kredi kartı kullandım garantiden çıktı 273 çektim ama faizi yüksek bence

ilhan57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
ilhan özdemir
Ben bir yıl çalıştım birazda kredi kartı kullandım garantiden çıktı 273 çektim ama faizi yüksek bence
ben 8 yıldır kesintisiz çalışıyorum kredi puanım yüksek 1800 üzeri 400küsür civarı bir araç almak istiyorum 200bin civarı kredi çekmek istiyorum. vermezlerse ayıp ederler :D

TheOthers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
TheOthers
peki bişey ddaha sorsam bilginiz varsa. aracı bulup araç üzerine kredi çekme durumunda çıkma ihtimali daha yüksek olur mu
Onunla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum. Araç kredisi kullanarak almak "Rehinli" olması banka açısından daha avantajlı olur mu bilemiyorum. Özel bankaların bazıları belli şartlar koyuyor, diyelim ki kredi faiz oranı 1.95. Aracın kasko ve sigortasını bankadan yaparsanız 1.80 üzerinden kredi daha kolay kredi veriyorlar. Bunun en kötü yanı trafik sigortası ve kasko'yu dışarıdan 10-12 bin TL'ye mal edebilecekken banka ellerine düştüğünüz için 20Bin TL bile istiyor.

Omeraslan93

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
ben 8 yıldır kesintisiz çalışıyorum kredi puanım yüksek 1800 üzeri 400küsür civarı bir araç almak istiyorum 200bin civarı kredi çekmek istiyorum. vermezlerse ayıp ederler :D
Bana verdilerse sana rahat verirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Mehmetcan Aydın
Banada hiç bir banka vermemişti daha sonra Aktif Bank diye bir bankadan çektim verdiler. Faizi yüksekti ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

TheOthers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
TheOthers
Ben geçen sene 36 Ay 50bin TL kredi çektim. Devlet bankalarında faiz 1.27 civarıydı, 24 aydan fazla vermiyordu. Akbank'tan 36 Ay kullandım ama faiz oranı drek 1.64 oldu. Araçlara zam geliyor diye çekmek zorunda kaldım.

ilhan57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
ilhan özdemir
Banada hiç bir banka vermemişti daha sonra Aktif Bank diye bir bankadan çektim verdiler. Faizi yüksekti ama herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
ne zaman çektin ve faiz oranı nedir sıkıntı yoksa söylermisn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben geçen sene 36 Ay 50bin TL kredi çektim. Devlet bankalarında faiz 1.27 civarıydı, 24 aydan fazla vermiyordu. Akbank'tan 36 Ay kullandım ama faiz oranı drek 1.64 oldu. Araçlara zam geliyor diye çekmek zorunda kaldım.
şuan bikaç banka 48 ay veriyor fakat faiz oranı 2nin üzerinde. vakıfbankta 1.64 görünüyor tabi verirse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,598
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom