Tatil için dizi önerisi

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
bilim kurgu dizisi istiyorum bilim kurgu olmasa da böyle aksiyonlu daha doğrusu dolu dolu bir dizi istiyorum diğer bölümünü izletsin yani

prison break
breaking bad
the witcher
arcane

bunlar aklımda ama izlemedim önerir misiniz ?

the 100 izleyeceğim
daha başlamadım

türkçe dublaj olursa çok güzel olur

bilim kurgu dizisi istiyorum bilim kurgu olmasa da böyle aksiyonlu daha doğrusu dolu dolu bir dizi istiyorum diğer bölümünü izletsin yani

prison break
breaking bad
the witcher
arcane

the 100 izleyeceğim
daha başlamadım

Teen Wolf izleyebilirsin. İlk sezon baya sarar.

Breaking Bad izlememiş kişi zamanını boşa harcamış kişidir. İzleyin.
The Witcher güzel bir dizi kesinlikle izlenir.

Dark
TWD
Black Mirror

Bunun dışında film dizisi var 3 tane serisinden oluşuyor: Back to Future. Bunu izlediğini düşünüyorum bunu izlememiş kişi cidden gitsin mağarasına uyusun. Yılların eskitemediği film dizisi.

Back to Future izlemediysen de kesinlikle ama kesinlikle diğerlerini boş ver bunu izle.

prison break
breaking bad
the witcher
arcane

the 100 izleyeceğim
daha başlamadım

Better call saul

breaking bad izle geç

Dark
TWD
Black Mirror

Bunun dışında film dizisi var 3 tane serisinden oluşuyor: Back to Future. Bunu izlediğini düşünüyorum bunu izlememiş kişi cidden gitsin mağarasına uyusun. Yılların eskitemediği film dizisi.

Back to Future izlemediysen de kesinlikle ama kesinlikle diğerlerini boş ver bunu izle.
breaking bad izle geç
prison break mı daha güzel breaking bad mı

Dark
TWD
Black Mirror

bu arada back to futureyi de ilk kez duydum :D

bakacağım

breaking bad mı
Breaking bad daha güzel ama bir tık sıkıcı gelebilir. Yavaş bir dizi olduğundan. Peş peşe bölümleri izleme isteği uyandıracağını zannetmiyorum.
Aşırı sürükleyici bir şey istiyorsan TWD olabilir, 1 günde 1 sezondan fazla izliyordum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,016
Üyeler
185,017
Son üye
Lui Kang
Geri