theAhm3t
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,301
sınav yarın bitiyor sabahlara kadar pcde takılmacaBenim pek bir planım yok genelde evde yatmakla ve çalışmakla geçicek. Sizinkiler ne?
sınav yarın bitiyor sabahlara kadar pcde takılmacaBenim pek bir planım yok genelde evde yatmakla ve çalışmakla geçicek. Sizinkiler ne?
Keyif almakBenim pek bir planım yok genelde evde yatmakla ve çalışmakla geçicek. Sizinkiler ne?
Inhambane'ye gitmeyi düşünüyorum Aralık ayında.Benim pek bir planım yok genelde evde yatmakla ve çalışmakla geçicek. Sizinkiler ne?
3 ay asgarı çalışıp fındık ayının sonunda paranın içinden geçicem (%5 geçicem )geri kalanı yazılım ögrenmekle olucak.Benim pek bir planım yok genelde evde yatmakla ve çalışmakla geçicek. Sizinkiler ne?
bayramda 2 hafta memleket sonra olursa 1 hafta civarı kıbrısı gezmeyi düşünüyoruz ailecek olursa sonra işBenim pek bir planım yok genelde evde yatmakla ve çalışmakla geçicek. Sizinkiler ne?
Boş geçecek Belki Immoya kasarim valorantta spora giderim Muzik dinlerim. Vs vsBenim pek bir planım yok genelde evde yatmakla ve çalışmakla geçicek. Sizinkiler ne?