Karneler alındı kim ne aldı?

universite diploması aldım sayılır mı? (hala hazırlanmasını bekliyorum, üni son sınıftan selam olsun)

universite diploması aldım sayılır mı? (hala hazırlanmasını bekliyorum, üni son sınıftan selam olsun)
hayalini kuruyorum bitirmeyi ben 3.sınıfım final haftasında, 3 final kaldı bitmesine, üni'den sıkıldım bitsin gitsin.

12. Sınıf özel okul.

Normalde 100 verip geçmezler sınavlarda çok katı olurlar. Sözlüsünden 60 aldığım ders var. Biz her türlü kopya falan çekerdik. Bir ara çok fena patlaşmıştık hoca 0 girmişti notu bir şekilde kendimizi affettirmiştik telafi sınavı yapmıştı.

Bu sene son senemiz diye yazılı bile yapmadılar.

Üstteki arkadaş biraz haklı. Çoğu özel okulda yüksek not verip geçiyorlar. Eski okulundaki bir arkadaşım mesela her yıl 100 almış. Para ile resmen yüksek not verip sınıf geçiriyorlar. Ticarete döndü iş.

Bu arada öyle zengin bebesi falan değiliz anlımızın akıyla burslu şekilde okuyoruz (%75). Ulaşım olarak da servis 1 yıl için 30-40k (kansızlar) arası bişey istedi diye yazdırmadım kendimi. Bazen ailem bırakıyor bazen otobüsle gidip geliyorum.

Ekler

• Screenshot_20250620_162108_com.meb.vbsmobil.webp
    Screenshot_20250620_162108_com.meb.vbsmobil.webp
    40.3 KB · Hit: 27
  • Screenshot_20250620_162105_com.meb.vbsmobil.webp
    Screenshot_20250620_162105_com.meb.vbsmobil.webp
    40.7 KB · Hit: 26
Okul mu kaldı anasını şu karne heyecanı yaşadığım günleri özledim

hayalini kuruyorum bitirmeyi ben 3.sınıfım final haftasında, 3 final kaldı bitmesine, üni'den sıkıldım bitsin gitsin.
Ben 5 senede bitirdim ilk 2 sene gayet düzgündüm son 2 sene tövbe ettim derslere sadece keyfime baktım şuanki senemde vurdum kafayı hallettim bi şekil, kaybettiğim 1 yıla değil kazandığım 2 yıla seviniyorum, her şey gelip geçici keyfini çıkarmak önemli

Benim ortalama 94 ve boş sizinkiler nasıl
1.75 ortalamam ile final sonuçları bekliyorum duruma göre sınıf tekrarı yapıcam

Bu arada onur belgesi ve iftihar belgesi almak ne kadar kolaylaşmış önceden her okuldan senede maks 2 kişi falan alırdı ve onları da tüm okula alkışlatırlardı pek tadı tuzu kalmamış

75 ortalama meslek dersleri dahil hepsinden geçme ama 48.75 ile kaldığım felsefe dersi yüzünden teşekkür alamadım o7

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,978
Üyeler
184,250
Son üye
betrayed
Geri