EsdeathSama
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,051
universite diploması aldım sayılır mı? (hala hazırlanmasını bekliyorum, üni son sınıftan selam olsun)
BilmiyomBenim ortalama 94 ve boş sizinkiler nasıl
okullar keyfine göre veriyor o tür belgeleri. ona bakarasn 8 takdirim var aldığım ekstra belge yok.
Adaletine seveyim Dünya biz malız 4 senedir gereksiz herşeye çalışıyoruzÖzel okul 12.sinif
@Realhas the Great Senin karnen nasıl
parayı veren düdüğü çalarAdaletine seveyim Dünya biz malız 4 senedir gereksiz herşeye çalışıyoruz
hayalini kuruyorum bitirmeyi ben 3.sınıfım final haftasında, 3 final kaldı bitmesine, üni'den sıkıldım bitsin gitsin.universite diploması aldım sayılır mı? (hala hazırlanmasını bekliyorum, üni son sınıftan selam olsun)
Ben 5 senede bitirdim ilk 2 sene gayet düzgündüm son 2 sene tövbe ettim derslere sadece keyfime baktım şuanki senemde vurdum kafayı hallettim bi şekil, kaybettiğim 1 yıla değil kazandığım 2 yıla seviniyorum, her şey gelip geçici keyfini çıkarmak önemlihayalini kuruyorum bitirmeyi ben 3.sınıfım final haftasında, 3 final kaldı bitmesine, üni'den sıkıldım bitsin gitsin.
1.75 ortalamam ile final sonuçları bekliyorum duruma göre sınıf tekrarı yapıcamBenim ortalama 94 ve boş sizinkiler nasıl