Neler Yeni

Tavsi̇yeler Açık Toplama Bi̇lgi̇sayar

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
ÖNCELİKLE ALICAĞIM PARÇALARI YAZAYIM UYUMLARI VE SİSTEM HAKKINDA YORUMUNUZU İSTİYORUM

TUFF KASA GT501
İ9 11900K
Asus rog z590 E gaming
Rog 850w gold
Corsair 360mm sıvı soğutma
Ram karar veremedim
Ekran kartını bulamadım piyasada rog 3080 veya ti ikinci elde olur arıyorum 3060 şuan elimde var

Parçalar uyumlu çalışırmı veya öneriniz olursa sevinirim

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
ÖNCELİKLE ALICAĞIM PARÇALARI YAZAYIM UYUMLARI VE SİSTEM HAKKINDA YORUMUNUZU İSTİYORUM

TUFF KASA GT501
İ9 11900K
Asus rog z590 E gaming
Rog 850w gold
Corsair 360mm sıvı soğutma
Ram karar veremedim
Ekran kartını bulamadım piyasada rog 3080 veya ti ikinci elde olur arıyorum 3060 şuan elimde var

Parçalar uyumlu çalışırmı veya öneriniz olursa sevinirim
fiyat

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçen varsa neden geçilmesin erken olması sorun değil
Bütçem var ayırabilirm ama ddr5 le 4 arasında diziceğim sistem ile ram frekansı hariç fazla bi artış olucağını düşünmüyorum keza sistem zaten tüm oyunlarda yeterli bi seviyede tatminkar eder diye düşünüyorum ddr4 de

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Davar Güden
Bütçem var ayırabilirm ama ddr5 le 4 arasında diziceğim sistem ile ram frekansı hariç fazla bi artış olucağını düşünmüyorum keza sistem zaten tüm oyunlarda yeterli bi seviyede tatminkar eder diye düşünüyorum ddr4 de
Kim diyorsa boş yapıyor Yeni nesil ramlarda çift kanal 32 gb ciddi oranda fark yapıyor onların kıyasladığı 16 gb

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
bu bütçelerde topluyorsanız bir kaç yıl sizi götürsünde istersiniz bu yüzden ddr4den çok ben yeni nesil ddr5i tercih ederim bu bütçeyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bütçelerde topluyorsanız bir kaç yıl sizi götürsünde istersiniz bu yüzden ddr4den çok ben yeni nesil ddr5i tercih ederim bu bütçeyle
ddr4de sizi götürür uzun süre ama ddr5 yeni teknoloji sonucta

Top Bottom