Tavsiye 5060'lı Hazır Sistem Var Mı?

Xeaph

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
440
Bütçe
30000
Dostlar şu an piyasada tavsiye edebileceğiniz f/p 5060'lı hazır sistem var mı? Ddr4 veya 5 olması fark etmez. F/p oranı yüksek bildiğiniz sistem varsa iletebilirseniz çok mutlu olurum. İyi akşamlar dilerim.

Kral öncelikle Nvidia olması lazım. Kullanım amacıma hizmet etmesi açısından. Ayrıca senin attığın sistem bütçemi aşıyor zaten.

Kral öncelikle Nvidia olması lazım. Kullanım amacıma hizmet etmesi açısından. Ayrıca senin attığın sistem bütçemi aşıyor zaten.
knk geçen hafata 20 k ya vardı en adi 4060 lılıar ama şuan artmış benim de tavsiyem arkadaşın attığı sistem

Kasa özelleştirmesi yaptım bu haliyle sizce alınabilir mi? İntel tarafında hiç bilgi sahibi değilim açıkçası. 14400f nasıl bir işlemcidir sizce?
1758298725348.webp

Bu bütçede Nvidia da ısrarcı olman saçmalık. Uyduracağın şeylerin hiçbiri bu ekran kartının 1080P oyunda bile çöküp VRAM hatası verdiğini kapatamaz.

Oyun oynayacağıma dair bir cümle kurmadım ben, siz niye böyle bir sonuca vardınız ki? Oyun videosu dahi izlenmeyecek bu sistemde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bütçemi hem belirtmişim en başta, hem de öneriden sonra bütçemi aştığını söyledim. Öneri yapmak için yapmayın lütfen. Belirttiğim özelliklerde bir öneriniz yoksa öneri yapmamayı seçin. Gözümden kaçan sistem var mıdır öğrenmekti tek amacım. Amd vs Nvidia kavgası yapacağınız yer bu başlık değil.

Son düzenleme:
Geri