Bu şekilde iş görmez mi 2 günlük cihaz arkadaş almış nakite çeviriyoranakartı b650 yapman gerek
alınırda sonradan işlemci yüksletmek istediğin zaman bu anakart ile tam verim alamazsın yetersiz faz sayısı yüzündenBu şekilde iş görmez mi 2 günlük cihaz arkadaş almış nakite çeviriyor
gerçi 2.el alıyorsun ve fiyatı baya inmiş. al gitsin ben en başta sistem topluyorsun sandım direk ala bilirsin sistemi güzel fiyatBu şekilde iş görmez mi 2 günlük cihaz arkadaş almış nakite çeviriyor
O zamanonun haricinde gördüğüm kadarıyla işlemciyi stok fan ile kullanacaksın . stok fan bu işlemciyi soğutamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alınırda sonradan işlemci yüksletmek istediğin zaman bu anakart ile tam verim alamazsın yetersiz faz sayısı yüzünden
ebet dostum ikinci el 2 günlük dedi almış taksitle sanırım nakit ihtiyacı için satıyor ilk etapta soğutucusız yeter mi Peki soğutucu sonradan eklerimonun haricinde gördüğüm kadarıyla işlemciyi stok fan ile kullanacaksın . stok fan bu işlemciyi soğutamaz
alınırda sonradan işlemci yüksletmek istediğin zaman bu anakart ile tam verim alamazsın yetersiz faz sayısı yüzünden
gerçi 2.el alıyorsun ve fiyatı baya inmiş. al gitsin ben en başta sistem topluyorsun sandım direk ala bilirsin sistemi güzel fiyat
ama kesinlikle sonradan işlemciye soğutma takviyesi çık yoksa sıkıntı çıkartır
soğutucu bi süre kuratrır ama en geç 2 hafta içinde iyi bir soğutucu alman gerek ve işlemciyi fazla yüke sokma bu süredeO zaman
ebet dostum ikinci el 2 günlük dedi almış taksitle sanırım nakit ihtiyacı için satıyor ilk etapta soğutucusız yeter mi Peki soğutucu sonradan eklerim
Tamam hocam teşekkür ederim değerlendireceğimsoğutucu bi süre kuratrır ama en geç 2 hafta içinde iyi bir soğutucu alman gerek ve işlemciyi fazla yüke sokma bu sürede