Neler Yeni

TAVSİYE | Hepsiburada Legion?

ousman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Ozdemir
Merhaba dostlarım :

İtopya.com'dan normalde 5400₺ ye sistem toplamıştım ancak babam itopya'nın yoğun olduğunu ve virüs yüzünden kargoyu geciktireceklerini söylediği için hepsiburada.com'dan bir sistem dizmek zorundayım.

Böyle bir sistem buldum ve fiyatına göre işlemcisi çok iyi geldi.

Bu dizdiğim ilk profesyönel ekipman olacağından dolayı bu işin ustalarından yardım almak istedim.

Sizin fikriniz nedir? 3 gün içerisinde elimde olacak bir sistemi nereden güvenli bir şekilde dizebilirim?

Bütçem 5450₺ ' ye kadar çıkabilir ancak içerisinde monitör'de olacak.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Güzel kardeşim öncellikle hayırlı akşamlar 1050ti sisteme 5k ne demektir ya sana incehesapta öneririm kargoları hızlı ve güvenilir sıkıntı çıkmaz
https://www.incehesap.com/frequency-1616-frekanstv-gaming-pc-fiyati-45167/ bu sistemi alabilirsin işlemciyi r5 3600 ile değiştirip eğer değiştirmezseniz r5 1600 ek olarak 24 in. 144 hz monitör alabilirsiniz ve kat kat üstün performas alırsınız sakına sakın o gösterdiğiniz sistemi almayın.

RmzDayi

80+ Silver
babanın ellerinden öp

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay

ousman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Ozdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel kardeşim öncellikle hayırlı akşamlar 1050ti sisteme 5k ne demektir ya sana incehesapta öneririm kargoları hızlı ve güvenilir sıkıntı çıkmaz
https://www.incehesap.com/frequency-1616-frekanstv-gaming-pc-fiyati-45167/ bu sistemi alabilirsin işlemciyi r5 3600 ile değiştirip eğer değiştirmezseniz r5 1600 ek olarak 24 in. 144 hz monitör alabilirsiniz ve kat kat üstün performas alırsınız sakına sakın o gösterdiğiniz sistemi almayın.

İncehesap pek güvenilir değil diyorlar.

Garanti vb. olarak.

Normal zamanda böyle denilen şirket bu corona halinde neler yapar allah bilir.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
İncehesap pek güvenilir değil diyorlar.

Garanti vb. olarak.

Normal zamanda böyle denilen şirket bu corona halinde neler yapar allah bilir.
Kardeşim güvenebilirsin sıkıntı çıkmaz rahat ol sen.

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Emin misiniz cidden?

Çok arada kaldım şu anda.
Kardeşim güvenebilirsin ben de alışveriş yaptım daha önce sistemi 12 den önce verirsen aynı gün kargo çıkar bulunduğun konuma göre max 3 günde gelir.

ousman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Osman Ozdemir
Kardeşim güvenebilirsin ben de alışveriş yaptım daha önce sistemi 12 den önce verirsen aynı gün kargo çıkar bulunduğun konuma göre max 3 günde gelir.
Montajlı halde mi geliyor windows yüklü halde

Ozzyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Ozan Korzay
Montajlı halde mi geliyor windows yüklü halde
Ekran kartı kargo da zarar görmesin diye onu kutuya koyuyorlar sen takıyorsun bazıları deneme sürümü ile geliyor bazıları freedos incehesap nasıl yolluyor orasını bilmiyorum.

Top Bottom