Neler Yeni

TAVSİYE KRİPTO PARA YATİRİMİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Elimde cüzi bir miktar para var bunla coin yatırımı yapmak mantıklımi zarar etmemek için nasıl bir eğitim almalıyım bilen kimseler bilgilendirirse sevinirim bu arada 1200 TL var ama yatirirsam 200 TL gibi ufak miktarlarla başlarım bu mumkunmu yatırım için limit varmi

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Sen biraz geç kalmışsın, aklına gelebilecek hemen hemen tüm kriptolar şuan düşüşte, kısa dönemde hepsinin zarar edeceği kesin, olur da bitcoin tekrar canlanırsa uzun vadeli ona atıp unutabilirsin ama tabii ki de belli olmaz, o kadar ufak miktarlarda kısa süreli yatırıp kazansan bile borsaların kesintilerine gider :D

El-Turco

80+ Bronze
Elimde cüzi bir miktar para var bunla coin yatırımı yapmak mantıklımi zarar etmemek için nasıl bir eğitim almalıyım bilen kimseler bilgilendirirse sevinirim bu arada 1200 TL var ama yatirirsam 200 TL gibi ufak miktarlarla başlarım bu mumkunmu yatırım için limit varmi
1 gram altın alın hocam malum seçim dönemi

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
coin mühendisi youtube kanalında eğitim setleri var hocam onları izleyebilirsiniz. borsa bilginiz varsa borsa yoksa coin mantıklı seçim. ama şu coini al demek yasal olarak suç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,247
Üyeler
165,786
Son üye
XBeratX
Top Bottom