Neler Yeni

Tavsiye Suplement Ve Vitamin İstiyorum

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
1667698234313.png

Arkadaşlar suplementler için 3k bütçem var proteinocean diye bir site var bu sitedeki kullanıcılar memnun sporcular önerdi fiyat kısmında gayet makul ben 10 aydır spor yapan birisiyim suplement ve vitaminler ile gelişimimi arttırmak istiyorum sizden tavsiye istiyorum ne gibi suplement kullanmalıyım ne gibi vitaminler almalıyım?

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
*Reflex Creapure.
*Now C-1000
*Nature's Supreme Omega 3 1000 Mg
Eczaneden
*Magnezinc
*Benexol B12
*DESİFEROL 2000 IU

Vitamin olarak bunlara bakabilirsin. Creatine öneririm‚ protein tozu sana kalmış.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Çok tavsiye etmiyorum ocean'ı daha kaliteli markalardan az ürün almak tercihim olurdu. Öyle de.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
hocam tad konusunda kötü yorum vardı onun dışında iyi diyorlar
Dostum olay tamamen hammadde. Şimdi TR şartlarında protein ocean evet mantıklı ama örnek veriyorum benim kendi tercihim ( fiyatlandırma ve servisi anlaman için örnek veriyorum t. değil. ) Protein Oceandan 300TL'ye 30 servis ürününü kullanacağıma ( HIQ, Olimp, Scitec, Weider) markalarından 300TL'ye 20 servis içerim. Hammadde olayı tamamen umarım anlatabilmişimdir.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum olay tamamen hammadde. Şimdi TR şartlarında protein ocean evet mantıklı ama örnek veriyorum benim kendi tercihim ( fiyatlandırma ve servisi anlaman için örnek veriyorum t. değil. ) Protein Oceandan 300TL'ye 30 servis ürününü kullanacağıma ( HIQ, Olimp, Scitec, Weider) markalarından 300TL'ye 20 servis içerim. Hammadde olayı tamamen umarım anlatabilmişimdir.
hardline bigjoy önerir misiniz?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Nox2 yerine önerim şu olacak, https://www.takehiq.com/urun/hiq-smash-pre-workout-390g İki ürünüde kullandım Smash'i hala kullanıyorum. Smash daha başarılı.

Hardline Creatine yerine de stok olsa aynı markadan kullandığım creatine'i önerecektim fakat stok bitmiş. https://www.takehiq.com/urun/hiq-creatine-300g

Bcaa ürün olarak içerik bakımından güzel fakat BCAA çeşitleri çok çok fazla var. Amacına göre değişebilir. Bazıları antrenman öncesi BCAA, bazısı da Antrenman sonrası BCAA. Bakıp tekrar atarsan çeşitler arasından sana uygun olanını seçelim direkt. ( Linkteki antrenman sonrası BCAA. )

Vitamin olarak son attığın güzel ben kendim tüm vitaminleri tek tek satın aldım o şekilde kullanıyorum, Nature's Supreme markasından. Ama başlangıçta direkt multivitamin ve linkteki ZMA'yı alırsan işini görmüş olursun.

Aklına takılan bir şey olursa yardımcı olurum.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Nox2 yerine önerim şu olacak, https://www.takehiq.com/urun/hiq-smash-pre-workout-390g İki ürünüde kullandım Smash'i hala kullanıyorum. Smash daha başarılı.

Hardline Creatine yerine de stok olsa aynı markadan kullandığım creatine'i önerecektim fakat stok bitmiş. https://www.takehiq.com/urun/hiq-creatine-300g

Bcaa ürün olarak içerik bakımından güzel fakat BCAA çeşitleri çok çok fazla var. Amacına göre değişebilir. Bazıları antrenman öncesi BCAA, bazısı da Antrenman sonrası BCAA. Bakıp tekrar atarsan çeşitler arasından sana uygun olanını seçelim direkt. ( Linkteki antrenman sonrası BCAA. )

Vitamin olarak son attığın güzel ben kendim tüm vitaminleri tek tek satın aldım o şekilde kullanıyorum, Nature's Supreme markasından. Ama başlangıçta direkt multivitamin ve linkteki ZMA'yı alırsan işini görmüş olursun.

Aklına takılan bir şey olursa yardımcı olurum.
hocam bu pre workoutun içinde bcaa içindeki bazı maddeler oluyor ya mesela benim kafamdaki planmala şöyle: yatmadan önce zma spor öncesi pre workout spor sonrası bcaa günün herhangi bir zamanı kreatin bu sorun çıkarır mı

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
hocam bu pre workoutun içinde bcaa içindeki bazı maddeler oluyor ya mesela benim kafamdaki planmala şöyle: yatmadan önce zma spor öncesi pre workout spor sonrası bcaa günün herhangi bir zamanı kreatin bu sorun çıkarır mı
Dediğin gibi yaparsan hiçbir sorun çıkmaz gayette iyi olur, attığın BCAA'yı dediğin gibi glutamine sebebiyle antrenman sonrası kullanacaksın. Pre workout'u zaten haftada 1 kullan. Hiç sorun gözükmüyor şu an attığım ürünlere bakabildin mi?

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Dediğin gibi yaparsan hiçbir sorun çıkmaz gayette iyi olur, attığın BCAA'yı dediğin gibi glutamine sebebiyle antrenman sonrası kullanacaksın. Pre workout'u zaten haftada 1 kullan. Hiç sorun gözükmüyor şu an attığım ürünlere bakabildin mi?
baktım pre workout ağırlık olarak fiyatına göre fazla geldi nox'da iyi yorumlar var pre olarak onu almayı düşünüyorum

Top Bottom