Neler Yeni

Tavuk Göğsü Tadındaki Anormallik

Satashke

80+ Bronze
Dostlar Marketlerden aldığım tavuk göğüslerini her zamanki şekilde yanına patates kızartıp yiyorum. Fakat son birkaç seferdir tavuk tadlarında ciğer mi desem bağırsakla ilgili bir şey mi desem nasıl desem bilemedim iğrenç bir tad var. Yer yermez kusacak gibi oluyorum. Sorun tavuklarda mı yoksa yapılışında mı? Her şey aynı oysa ki. Neden olabilir bu iğrenç tad ?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dostlar Marketlerden aldığım tavuk göğüslerini her zamanki şekilde yanına patates kızartıp yiyorum. Fakat son birkaç seferdir tavuk tadlarında ciğer mi desem bağırsakla ilgili bir şey mi desem nasıl desem bilemedim iğrenç bir tad var. Yer yermez kusacak gibi oluyorum. Sorun tavuklarda mı yoksa yapılışında mı? Her şey aynı oysa ki. Neden olabilir bu iğrenç tad ?
Son kullanma tarihine bakmadan almış olabilir misiniz?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam 6 7 dir böyle oluyor. Tarihlere bakıyorum.
Anladım hocam. Gerçekten şaşırtıcı bir durum. İsterseniz aldığınız yere bir sorun. Birkaç seferdir aldığım bu üründe değişik tat seziyorum. Normalde aldığımda böyle bir tat, koku almıyordum falan de.

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Farklı bir yerden alıp deneyin
Kaliteli bir marka olsun

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Gedik bulursanız bu markayı alın. Ben de spor yapıyorum ve bu markanın kullanıyorum. 1 tık daha pahalı fakat gerçekten çok kaliteli. Diğer tavukları aldığımda yarısı kanlı çıkıyor temizleyince azalıyor ve tadı daha kötü buna göre. Gedik tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,176
Üyeler
167,068
Son üye
cemil çınar
Top Bottom