cüzdan adresi vermiyor ama kimlik doğrulmadancüzdan için hiç bir şeye gerek yok.kriptoyu borsada nakite çevirmek için lazım.kimlik zorunlu onun için
Huobi istemiyor fakat kriptonu çekemezsin KYC yapana kadar.soğuk derken anlatabilirmisiniz detaylıca pek bilmiyorum da
ilk önce coinmarketcap rvn coin listelendiği borsalara bakın. ordan araştırmanızı daha sağlıklı yapabilirsinizsoğuk derken anlatabilirmisiniz detaylıca pek bilmiyorum da
İkna edemiyorum işte ben de oyun oynarken veya ders çalışırken mining yaparım ordan 300 lira gelir diye bı planım varilk önce coinmarketcap rvn coin listelendiği borsalara bakın. ordan araştırmanızı daha sağlıklı yapabilirsiniz
+18 birini bulabilirseniz ailenizden binance üye yapın bence en rahatı o olur çevremde 16-17 yaşlarında ailesinden birilerini üye yapmış coin kazan çok tanıdığım var
o zaman çoğu güvenilir borsalar kyc istiyor, daha önce kazım yapmadım ama cüzdan adresi istiyor ise Trust wallet ya da Monero dan adres alabilirsiniz. oyun oynarken kazım yapmak zor olucaktir oyun ya da kazim birini seçmeniz gerekir masraflarinizi ve ekran kartitin gorucegi zararı da hesaplayıp girinİkna edemiyorum işte ben de oyun oynarken veya ders çalışırken mining yaparım ordan 300 lira gelir diye bı planım var