Neler Yeni

Tc kimlik doğrulaması olmadan kullanılabilecek cüzdan hesapları varmı?

Ziona

80+ Silver
18 yaş altıyım ancak rvn kazmak istiyorum şimdilik tc kimlik doğrulaması olmadan kullanıp sonradan 18ime gelince tc kimliğimi onaylayıp kullanabileceğim GÜVENİLİR hangi kripto para cüzdanları var?

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
bende ona baktım ama sanırım yok öyle bir şey

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
cüzdan için hiç bir şeye gerek yok.kriptoyu borsada nakite çevirmek için lazım.kimlik zorunlu onun için

Ziona

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cüzdan için hiç bir şeye gerek yok.kriptoyu borsada nakite çevirmek için lazım.kimlik zorunlu onun için
cüzdan adresi vermiyor ama kimlik doğrulmadan
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kimlik doğrulamadan cüzdan adresi veren güvenilir site var mı diye sormuştum

Sliperry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bayram Aga
soğuk cüzdanlar kyc istemiyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,829
İsim
Mert Metshi
Trust Wallet istemiyor

Sliperry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bayram Aga
soğuk derken anlatabilirmisiniz detaylıca pek bilmiyorum da
ilk önce coinmarketcap rvn coin listelendiği borsalara bakın. ordan araştırmanızı daha sağlıklı yapabilirsiniz
+18 birini bulabilirseniz ailenizden binance üye yapın bence en rahatı o olur çevremde 16-17 yaşlarında ailesinden birilerini üye yapmış coin kazan çok tanıdığım var

Ziona

80+ Silver
ilk önce coinmarketcap rvn coin listelendiği borsalara bakın. ordan araştırmanızı daha sağlıklı yapabilirsiniz
+18 birini bulabilirseniz ailenizden binance üye yapın bence en rahatı o olur çevremde 16-17 yaşlarında ailesinden birilerini üye yapmış coin kazan çok tanıdığım var
İkna edemiyorum işte ben de oyun oynarken veya ders çalışırken mining yaparım ordan 300 lira gelir diye bı planım var

Sliperry

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bayram Aga
İkna edemiyorum işte ben de oyun oynarken veya ders çalışırken mining yaparım ordan 300 lira gelir diye bı planım var
o zaman çoğu güvenilir borsalar kyc istiyor, daha önce kazım yapmadım ama cüzdan adresi istiyor ise Trust wallet ya da Monero dan adres alabilirsiniz. oyun oynarken kazım yapmak zor olucaktir oyun ya da kazim birini seçmeniz gerekir masraflarinizi ve ekran kartitin gorucegi zararı da hesaplayıp girin

Top Bottom