❌İndirim Bitti! TCL 55C655PROGTV 55 inç 139 Ekran 4K UHD QLED TV 24.000TL

Hocam ben tv de çalıştım bir buçuk sene vatanda. Şöyle söylim geceleri 11 den yada bazen gece 1 den sabah 6 ya kadar indirimler oluyor. Yuzde 25 hatta bazen yuzde 30 bu vatan ve mediamarkta oluyor. Tv almak isteyen geceleri takip etsin. Mutlaka düşürürsün
Hocam benim soruma da bi cevap versen o zaman tv den anliyodursun

Arkadaşlar herkese selamlar.
Philips 55PML9507 Ultra HD (4K) TV (55PML9507/12) Bu modeli n11 den 29 bine aldım 3 taksitle. Bir de TCL 55C655PROGTV bunu medimarkttan aldım 4 taksitle. Şimdi hangisi daha iyidir acaba ona göre diğerini iade edicem. Philips sadece biraz eski kalıyor sanırım ama miniled kullanıyor.
Hocam sizin cihaz yani phılıps 2022 çıkışlı. Parlaklık olarak miniled olduğu için daha yüksek sunucaktır. Ekran 120 hz. Google tv kullanıyor. Ama güncelleme anlamında sıkıntı yaşabilirsiniz. Çünkü phılıps artık androıd tv üretmiyor. Titan os kullanıyor. Ama özellikleri temiz.
Tcl daha yeni bi cihaz miniled olmasada full aray local dimin ve qled ile bu farkı kapatıcaktır. Güncelleme açısından da sprun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Tek eksisi 60 hz olması. Gerisini size bırakıyorum. Fulş aray local dımıng ve miniled arasındaki farkı chatgpt den öğrenebilirainiz. Ben tercih edicek olsam 60 hz bana yeterliyse tcl tercih ederdim. Ama 120 hz mutlak şartsa ya dahs güncel bi cihaz bakın yada phılıpsle devam edin

Geri