❌İndirim Bitti! TCL MOVEAUDIO S600 399 TL!!!

Hocam forumda yeniyim pek konum falan da yok nasıl anında indirim haberini alabilirim bu forumda
Sıcak Fırsatlar bölümüne sık sık bakman gerek.
Ana sayfaya da çıkıyor ama diğer konuların arasında görülemeyebilir.
Donanım Arşivi Instagram hesabını takip edip hikayelere bakmayı da unutmayın.

Sıcak Fırsatlar bölümüne sık sık bakman gerek.
Ana sayfaya da çıkıyor ama diğer konuların arasında görülemeyebilir.
Donanım Arşivi Instagram hesabını takip edip hikayelere bakmayı da unutmayın.
Sıcak Fırsatlar mı varmış? 😂 2 senedir forumdayım haberim yok.

Selam bu kulaklık pc (laptop)ye bağlanıyor mu yorumlarda gördüm bağlanmadığı için iade edecek olanlar varmış deneyip kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Kulaklıklarım geldi. Deneme fırsatı buldum kulak padlerini kulagınıza göre iyi ayarlamanız gerekiyor konforlu kullanım için. Açık söylemek gerekirse 65T den xiaominin kulaklıklarından çok daha iyi hali hazırda Sennheiser momentum tws 2 kullanıyor olmama rağmen ulan tüh buna bu parayı verdik dedirtmedi öyle söyleyeyim. Sennheiser ın yanında yedekli kullanma amaçlı aldım ancak günlük kullanımlarımın bir çoğunu (işe git gel kısa mesafeli günlük dolaşmalar vs.) işimi gayet kaliteli şekilde görür.

Ses codecleri (az) ve ekolayzer ı olmayışı biraz negatif ama hissettirmiyor. Gayet dengeli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ek olarak samsung galaxy s10 telefonun yanında pair ile uğraşmadan açtığımda airpods kafası kendi arabirimi ile bağlantı sağlamaya çalıştı. Sırf bu kullanıcı dostu yapı yüzünden bile alınır. Bu paraya bedava. Umarım tekrar denk gelirim de kaparım 2 - 3 tane daha.

Geri