Model güzel model zaten ama ben biraz daha koyup bitfenix cube alma taraftarıyım nays ile2100 tlyken yapışılırdı 1799ken almayanı döverler ama para yok . 360'lık modeli tier 1'de 240 lık modeli tier 2'de çok rahat i7 13700f, ryzen 7 7700 falan filan soğutur taş gibi model.
Anca yeterBen aldım ama pek anlamıyorum da işlemcim AMD Ryzen 5 7600 için fazla mı olur, bir zararı olur mu
Siyahini istiyoruz alooo
rahat rahat soğutur zararı olmaz iyi seçimBen aldım ama pek anlamıyorum da işlemcim AMD Ryzen 5 7600 için fazla mı olur, bir zararı olur mu
Ben siyah kasada beyaz aio kullanıyorum, baya güzel oluyor.siyah kasaya nasil olur?
valla siyah olsa şuan almıştım ama beyaz olunca tereddütteyim bende sokakta bulup takmış gibi duracak diye
Bende öyle sırf kasa siyah diye almıyorum siyahı olsa çoktan almıştım
Simsiyah kasada çok kötü durur dimi ya
Ön yargılarınızı yıkın bence, beyazın uymadığı bir yer yoksiyah kasaya nasil olur?
Yok olmaz, kullanıma bağlı olarak ortalam 4-5sene ömürleri oluyor. Kullanmadığın sürece su buharlaşmayacağı için bitmez.Bir sorum var. Ben şimdi bunu alsam. Hiç kullanmadan köşeye kaldırsam. 1 sene sonra falan pc toplayacağım ozamana kadar bir sıkıntı olur mu? İçindeki sıvısında vs.
R5 7600 için tam tadında olur.Ben aldım ama pek anlamıyorum da işlemcim AMD Ryzen 5 7600 için fazla mı olur, bir zararı olur mu