Trekker
80+
İşlemcim stok fanda çok ısınıyor diye noctua kule tipi soğutma almıştım fakat kullandığım kule tipi soğutucu ekran kartımın aşırı ısınmasına sebep olduğu için sıvı soğutmaya geçmeyi düşünüyorum. işlemcim: ryzen 5 5600x
istediğim özellikler:
iyi soğutsun
çok ama çok sesli olmadığı sürece sorun değil
argb desteği olsun ama controller olmasın direk anakartımda argb desteği var çünkü ve onun içinde yeterli olacak kontrolcüye sahibim
bütçem en fazla buna yetecek gibi ama sormak istedim çünkü biraz kararsız kaldım.
Bundan kullanan ya da kullanmış olanlar varsa soruyu cevaplayabilir mi?
corsair falan önerecekler için şimdiden söyleyeyim fiyatlarına göre özellikleri beni pek tatmin etmedi ve özellikleri de her sitede yazılmamış o yüzden araştırdım fakat dediğim gibi özellikleri beni pek tatmin etmedi çoğu soğutmanın
Düşündüğüm soğutucunun özellikleri ektedir:
istediğim özellikler:
iyi soğutsun
çok ama çok sesli olmadığı sürece sorun değil
argb desteği olsun ama controller olmasın direk anakartımda argb desteği var çünkü ve onun içinde yeterli olacak kontrolcüye sahibim
bütçem en fazla buna yetecek gibi ama sormak istedim çünkü biraz kararsız kaldım.
Team T-Force Siren ARGB GD240E TB120502 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Team T-Force Siren ARGB GD240E TB120502 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Team T-Force Siren ARGB GD240E TB120502 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.144,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bundan kullanan ya da kullanmış olanlar varsa soruyu cevaplayabilir mi?
corsair falan önerecekler için şimdiden söyleyeyim fiyatlarına göre özellikleri beni pek tatmin etmedi ve özellikleri de her sitede yazılmamış o yüzden araştırdım fakat dediğim gibi özellikleri beni pek tatmin etmedi çoğu soğutmanın
Düşündüğüm soğutucunun özellikleri ektedir: