Neler Yeni

Çözüldü✓ TeamFortres 2 gecikme sorunu

Sovbidal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Şahin
SelamınAleyküm arkadaşlar TF2 de her zaman 100-110 ms arası oynardım ve aşırı gecikme görünmezdi, console ping yazdığımda gördüğüm değerler bunlar, fakat şu son 1-2 haftadır yine ping 100-120ms arasında olmasına rağmen inanılmaz bir gecikme var özellikle de soldier ile füze atarken veya rakip bana füze attığında, görünmüyor resmen. ben atış yapıyorum füze yanımda beklediğini görüyorum geri oyk oluyor gidiyormu gitmiyormu belli değil.
Durum bu dostlar, sorunu soldier da aşırı etkiliyor. bu sorunu nasıl çözerim ? destek atabilecek arkadaşlar var mı ? vpn kullanmıyorum. arka planda tarayıcı felan açmıyorum. ping e baktığım zaman zaten genellikle gördüğüm ping, tf2 nin kendi sunucularında. internet hızım 35mgbt. kablo lu bağlantı.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Ahmet
Reis belki laptop ise wifi ethernet driver a update gerekebilir

Sovbidal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis belki laptop ise wifi ethernet driver a update gerekebilir
masaüstü pc ben topladım knk eski ama bir anda başladı bilemiyorum.
gigabyte ga-h55m-s2 v1,3
gtx 960 2gb
i7 875K
256gb ssd w10
2tb hdd program ve oyunlar
kule tipi soğutucu cpu
zeppelin 8gb 4x* ram 1333 mhz

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Ahmet
masaüstü pc ben topladım knk eski ama bir anda başladı bilemiyorum.
gigabyte ga-h55m-s2 v1,3
gtx 960 2gb
i7 875K
256gb ssd w10
2tb hdd program ve oyunlar
kule tipi soğutucu cpu
zeppelin 8gb 4x* ram 1333 mhz
Hocam TF2 CPU tabanlı CPU upgradei yapınca oyun performansı çok fark ettiğini söyleyen insanlar gördüm int ile alakası tam olmasada çünkü eski tip işlemci anakartlae bu kadar yüksek int hızlarında tam randıman çalışmıyor
Hocam steam ver de tf2 girek kaç saatin var

Sovbidal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Şahin
Hocam TF2 CPU tabanlı CPU upgradei yapınca oyun performansı çok fark ettiğini söyleyen insanlar gördüm int ile alakası tam olmasada çünkü eski tip işlemci anakartlae bu kadar yüksek int hızlarında tam randıman çalışmıyor
knk yıllardır oynuyorum ben ama profesyonel değil, ara ara bıraktık yani malum ekonomi hayat yaşam cart curt işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1062467208

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Ahmet
knk yıllardır oynuyorum ben ama profesyonel değil, ara ara bıraktık yani malum ekonomi hayat yaşam cart curt işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1062467208
Reis gene sen gördüğüm türk tf2 oyuncularının %70 dan daha zengin senin envanter onlarınkine kıyasla

Sovbidal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ömer Şahin
Sorunu çözdüm steam cloud kapattım tf dosya içerisindeki cfg ve custo mdosasını sildim steam başlatıcı ayarlarını -autoconfig olarak yaptım ve başlattım sorun düzeldi daha sonra autoconfig kaldırdım ve steam cloud da açtım

Top Bottom