SelamınAleyküm arkadaşlar TF2 de her zaman 100-110 ms arası oynardım ve aşırı gecikme görünmezdi, console ping yazdığımda gördüğüm değerler bunlar, fakat şu son 1-2 haftadır yine ping 100-120ms arasında olmasına rağmen inanılmaz bir gecikme var özellikle de soldier ile füze atarken veya rakip bana füze attığında, görünmüyor resmen. ben atış yapıyorum füze yanımda beklediğini görüyorum geri oyk oluyor gidiyormu gitmiyormu belli değil.
Durum bu dostlar, sorunu soldier da aşırı etkiliyor. bu sorunu nasıl çözerim ? destek atabilecek arkadaşlar var mı ? vpn kullanmıyorum. arka planda tarayıcı felan açmıyorum. ping e baktığım zaman zaten genellikle gördüğüm ping, tf2 nin kendi sunucularında. internet hızım 35mgbt. kablo lu bağlantı.
Durum bu dostlar, sorunu soldier da aşırı etkiliyor. bu sorunu nasıl çözerim ? destek atabilecek arkadaşlar var mı ? vpn kullanmıyorum. arka planda tarayıcı felan açmıyorum. ping e baktığım zaman zaten genellikle gördüğüm ping, tf2 nin kendi sunucularında. internet hızım 35mgbt. kablo lu bağlantı.