B Batu5946 80+ Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Batuhan 17 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar teamViewer bilgisayardan kaldırmıştım şimdi kurmam gerekti denetim masasından kaldırmama rağmen bu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor
Arkadaşlar teamViewer bilgisayardan kaldırmıştım şimdi kurmam gerekti denetim masasından kaldırmama rağmen bu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor
B bydrzn 80+ Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 114 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Ozan Baydar 17 Ocak 2024 #2 Revo ya da geek uninstaller kur. Onunla zorla kaldır vb işlem yap. sonra tekrar dene.
B Batu5946 80+ Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Batuhan 17 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 bydrzn yazmış: Revo ya da geek uninstaller kur. Onunla zorla kaldır vb işlem yap. sonra tekrar dene. Devamı için tıklayın... Dediklerinizi kurdum ama onlarda bile gözükmüyor program
bydrzn yazmış: Revo ya da geek uninstaller kur. Onunla zorla kaldır vb işlem yap. sonra tekrar dene. Devamı için tıklayın... Dediklerinizi kurdum ama onlarda bile gözükmüyor program