Neler Yeni

Teamwiever ile uzaktan bağlantı hakkında

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar selam. Elimde bir adet rtx 2060 ekran kartı var. Bu ekran kartını satılığa koydum. Bir arkadaş kartı almak istediğini ama öncelikle doğal olarak test etmek istediğini söyledi. Teamwiever aracılığı ile furmark testi yapmak istiyormuş. Ben test yapmıştım zaten sonucunu paylaşayım dedim hayır ben kendim yapmak istiyorum dedi. Birazdan test yapmak için bilgisayara erişim vereceğim de içimde adama karşı bir kuşku da var teamwiever aracılığı ile art niyetli bir duruma kalkışabilir mi? Letgo profilini zaten ekim ayında açmış sadece bir tane ilanı var o da amd ve nvidia ekran kartlarınız değerinde alınır diye. Sizce ne yapmalıyım?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar selam. Elimde bir adet rtx 2060 ekran kartı var. Bu ekran kartını satılığa koydum. Bir arkadaş kartı almak istediğini ama öncelikle doğal olarak test etmek istediğini söyledi. Teamwiever aracılığı ile furmark testi yapmak istiyormuş. Ben test yapmıştım zaten sonucunu paylaşayım dedim hayır ben kendim yapmak istiyorum dedi. Birazdan test yapmak için bilgisayara erişim vereceğim de içimde adama karşı bir kuşku da var teamwiever aracılığı ile art niyetli bir duruma kalkışabilir mi? Letgo profilini zaten ekim ayında açmış sadece bir tane ilanı var o da amd ve nvidia ekran kartlarınız değerinde alınır diye. Sizce ne yapmalıyım?
TW ile bağlanmasına izin vermezdim ben, dosyalarına erişebiliyor diye biliyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,560
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bağlandığında ne yapacağını görebilirsin zaten, ters bir durumda müdahale edersin.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Bağlantıyı kesebilirsin istediğinde kötü bir şey yapmaya kalkarsa, sağ alttaki kutudan imleçe tıkla böyle kontrol edemez o sırada bağlantıyı kesersin.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o bağlandığında sendeki kontrol gitmiyor yanlıs bi hareketinde direk kesebilirsin baglantıyı korkacak bi durum yok bence
Bağlandığında ne yapacağını görebilirsin zaten, ters bir durumda müdahale edersin.
Bağlantıyı kesebilirsin istediğinde kötü bir şey yapmaya kalkarsa, sağ alttaki kutudan imleçe tıkla böyle kontrol edemez o sırada bağlantıyı kesersin.
Göremeyeceğim bir duruma kalkışabilir mi? Arka planda veya kendi bilgisayarında gibi.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,560
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Göremeyeceğim bir duruma kalkışabilir mi? Arka planda veya kendi bilgisayarında gibi.
Hayır, dosya aktarımı yapacak olsa zaten bağlantı sebebiyle yavaş ve gözde görülür bir işlem olacak. Gerçekten gizli bir şey yapması için karşınızda ciddi seviyede yazılım bilgisi olan biri olması gerekir.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır, dosya aktarımı yapacak olsa zaten bağlantı sebebiyle yavaş ve gözde görülür bir işlem olacak. Gerçekten gizli bir şey yapması için karşınızda ciddi seviyede yazılım bilgisi olan biri olması gerekir.
Anladım izin vereceğim o zaman.

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
knkm o konuda rahat ol ancak özel dosyaların varsa istemediğin bir durumda bağlantıyı kesebilirsin

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye