ssd sağlık testine sok.Büyük ihtimalle yanlış.
Şuan satıcı firmalar arasındaki en iyi firma olabilir. Yanlıştır o.11.08.2023 Tarihinde sipariş ettiğim bilgisayarın windows yüklenme tarihi 01.01.2020 Alıntıyı görüntüle
19 saat çalışan sağlık durumu %100 olan bir ssd nasıl yanlış gösterebilirŞuan satıcı firmalar arasındaki en iyi firma olabilir. Yanlıştır o.
Mesaj otomatik birleştirildi:
19 saat çalışmış SSD. Sıkıntı yok.
SSD değil windows yanlış gösteriyor. Muhtemelen anakartın çıkış tarihini gösteriyor.19 saat çalışan sağlık durumu %100 olan bir ssd nasıl yanlış gösterebilir
hocam bu kasa sıfır değilSSD değil windows yanlış gösteriyor. Muhtemelen anakartın çıkış tarihini gösteriyor.
Bahsettiğin sistem nedir ? Ne zaman aldın ?Ayrıca kasanın RGB kontrol tuşu bağlanmamış değiştiremiyorum 2. kasanın önünde bulunan plasik alt yapılı toz filtresinin iç kısmının yanları deforme olmuş
hocam bu kasa sıfır değil
ayrıca kasa bilgilerinde temperli cam gözüküyor ama plastik camlı geldi
11.08.2023 Tarihinde donanım arşivinin önerdiği Ryzen 5 5500 RTX 3060 12 gb kasayı aldım sadece içindeki ekran kartı gaming z değildiBahsettiğin sistem nedir ? Ne zaman aldın ?
Windows İso güncel değildir ve eski olabilir. Ürün garanti başlangıcını kontrol et faturalandırma vb.11.08.2023 Tarihinde sipariş ettiğim bilgisayarın windows yüklenme tarihi 01.01.2020 Alıntıyı görüntüle
Dostum o kasanın camı zaten plastik. Sen yanlış kasaya bakmışsın. Senin kasa modelin M100A. Araştırdığın kasa modeli M100R. Doğru kasa gelmiş. Ve onun fanları fixed RGB değiştiremezsin zaten. Bir sorun yok.11.08.2023 Tarihinde donanım arşivinin önerdiği Ryzen 5 5500 RTX 3060 12 gb kasayı aldım sadece içindeki ekran kartı gaming z değildi
ve kasayı kutudan çarşamba günü çıkardım daha 2 gün oldu sadece 2 gün
Ayrıca ekran kartı X ti. Z değil.11.08.2023 Tarihinde donanım arşivinin önerdiği Ryzen 5 5500 RTX 3060 12 gb kasayı aldım sadece içindeki ekran kartı gaming z değildi
ve kasayı kutudan çarşamba günü çıkardım daha 2 gün oldu sadece 2 gün
Dostum o kasanın camı zaten plastik. Sen yanlış kasaya bakmışsın. Senin kasa modelin M100A. Araştırdığın kasa modeli M100R. Doğru kasa gelmiş. Ve onun fanları fixed RGB değiştiremezsin zaten. Bir sorun yok.
Ayrıca ekran kartı X ti. Z değil.
Bir sorun yok.