TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,758
Dostum bu kadar sorun ediyorsan 14 günlük iade süren var konunun teblion ile alakasinida çözemedimsence şuan benim sorunum kasanın içinde Gamin X olmaması mı
Dostum bu kadar sorun ediyorsan 14 günlük iade süren var konunun teblion ile alakasinida çözemedimsence şuan benim sorunum kasanın içinde Gamin X olmaması mı
kasanın adında AKRİLİK YAN PANEL yazıyorAlıntıyı görüntülevatanın sitesi
Videoyu izlememiş arkadaş. Garip olan videoyu izlemeden bu kasayı nasıl aldı ? Nerden bilgisi oldu ?Epey'deki verilerin yarısı yanlış oraya bakarak bir şey almayın. Yanılmıyorsam videoda da plastik diye söylüyor zaten. Onun sözüne güvenmeyip Epey'e bakmak garip olmuş.
Kardeş bu sistemdeki parçaların bir çoğu 2020 de yoktu. Ne tantana yağtın anlamadım.1. olarak kasa ilk tanıtıldığında gamin z idi 2. olarak diğer özellikler kısmında görüldüğü gibi led düğmesi var 3. bu tebilonun hala 01.01.2020 tarihinde yüklenmiş bir windowslu kasa sattığı gerçeğini değiştirmiyor
Bu adamların da işi zor. Yatırım yap şirket aç her gün böyle veletler arayıp ağlasın saçma sapan vaktini çalsın.Videoyu izlememiş arkadaş. Garip olan videoyu izlemeden bu kasayı nasıl aldı ? Nerden bilgisi oldu ?
Dostum büyük ihtimalle windows yüzündendir. tarih bile 01.01.2020 güzel bir temiz format atarsan sorun kalmaz.Tamam sıkıntı yok kral. Peki neden 7 yıllık 8 gb ramli pc de gmod da out of memory hatası almazken 16 gb ramli bu bilgisayarda alıyorum söyler misin? Ve sadece gmod üzerinde olan bir şey değil brawhallada bile hata alıyorum. Bu yüzden diğer parçalarda gözüme çarptı.
Ben sistemi freedos olarak sipariş ettim ama hazırlayan kişiler bana sormadan direkt win10 pro ile gönderdiler. Neden yaptıklarını sordum yok işte bazı müşterilerimiz kuramıyor vs diye geçiştirdiler. Hadi bazı müşterilerin kuramıyor diye kurdun (sormadan) neden win10proDostum büyük ihtimalle windows yüzündendir. tarih bile 01.01.2020 güzel bir temiz format atarsan sorun kalmaz.
güzel kardeşim FreeDOS göndermemelerini söylemişler ki zaten çoğu kişi cidden format atmayı bilmiyor. Bu dert değil 15 dakikalık bir format süren var neden bu kadar yükseldin ki ?Ben sistemi freedos olarak sipariş ettim ama hazırlayan kişiler bana sormadan direkt win10 pro ile gönderdiler. Neden yaptıklarını sordum yok işte bazı müşterilerimiz kuramıyor vs diye geçiştirdiler. Hadi bazı müşterilerin kuramıyor diye kurdun (sormadan) neden win10pro
Peki sevgili güzel kardeşim FreeDOS göndermelerini istedim ben herhangi bir şekilde windows yükleyin demedim ben kendim yükleyecektim ki biliyordum da format atmamamın sebebi sadece windows değil ayrıca ramlerden de sıkıntı çektiğim için burda 0 teslim alınmış bir bilgisayar yok hakkımı da tüketici hakem heyetinde arayacağım burda boş yere tebilon savunuculuğu yapmana gerek yok.güzel kardeşim FreeDOS göndermemelerini söylemişler ki zaten çoğu kişi cidden format atmayı bilmiyor. Bu dert değil 15 dakikalık bir format süren var neden bu kadar yükseldin ki ?