Neler Yeni

Çözüldü✓ TEBİLON BİLİŞİM REZİLLİĞİ

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,792
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Robius

80+ Bronze
Liseliye laf anlatmak için kendiniz yormayın, biraz ağlasın kendi kendine öğrensin.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Epey'deki verilerin yarısı yanlış oraya bakarak bir şey almayın. Yanılmıyorsam videoda da plastik diye söylüyor zaten. Onun sözüne güvenmeyip Epey'e bakmak garip olmuş.
Videoyu izlememiş arkadaş. Garip olan videoyu izlemeden bu kasayı nasıl aldı ? Nerden bilgisi oldu ?

donanimci98

80+ Bronze
1. olarak kasa ilk tanıtıldığında gamin z idi 2. olarak diğer özellikler kısmında görüldüğü gibi led düğmesi var 3. bu tebilonun hala 01.01.2020 tarihinde yüklenmiş bir windowslu kasa sattığı gerçeğini değiştirmiyor
Kardeş bu sistemdeki parçaların bir çoğu 2020 de yoktu. Ne tantana yağtın anlamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Videoyu izlememiş arkadaş. Garip olan videoyu izlemeden bu kasayı nasıl aldı ? Nerden bilgisi oldu ?
Bu adamların da işi zor. Yatırım yap şirket aç her gün böyle veletler arayıp ağlasın saçma sapan vaktini çalsın.

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Videoyu izlese herşeyi öğrenicek ve görücek arkadaş. 🤦‍♂️

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,965
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O SSD muhtemelen 2020 yılında üretilmemiştir bile dostum. Benim tahminim eski bir kalıp alıp hazır olarak bütün PC'lere kuruyorlar.

Torpaks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak Kaçıra
Tamam sıkıntı yok kral. Peki neden 7 yıllık 8 gb ramli pc de gmod da out of memory hatası almazken 16 gb ramli bu bilgisayarda alıyorum söyler misin? Ve sadece gmod üzerinde olan bir şey değil brawhallada bile hata alıyorum. Bu yüzden diğer parçalarda gözüme çarptı.

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Tamam sıkıntı yok kral. Peki neden 7 yıllık 8 gb ramli pc de gmod da out of memory hatası almazken 16 gb ramli bu bilgisayarda alıyorum söyler misin? Ve sadece gmod üzerinde olan bir şey değil brawhallada bile hata alıyorum. Bu yüzden diğer parçalarda gözüme çarptı.
Dostum büyük ihtimalle windows yüzündendir. tarih bile 01.01.2020 güzel bir temiz format atarsan sorun kalmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her hatayı parçalara çekmeniz ne kadar garip. bende fivem'e giremiyorum. gidip parçaları mı suçlayım ?

Torpaks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak Kaçıra
Dostum büyük ihtimalle windows yüzündendir. tarih bile 01.01.2020 güzel bir temiz format atarsan sorun kalmaz.
Ben sistemi freedos olarak sipariş ettim ama hazırlayan kişiler bana sormadan direkt win10 pro ile gönderdiler. Neden yaptıklarını sordum yok işte bazı müşterilerimiz kuramıyor vs diye geçiştirdiler. Hadi bazı müşterilerin kuramıyor diye kurdun (sormadan) neden win10pro

Ryan Gosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Berat Eymen Topaloğlu
Ben sistemi freedos olarak sipariş ettim ama hazırlayan kişiler bana sormadan direkt win10 pro ile gönderdiler. Neden yaptıklarını sordum yok işte bazı müşterilerimiz kuramıyor vs diye geçiştirdiler. Hadi bazı müşterilerin kuramıyor diye kurdun (sormadan) neden win10pro
güzel kardeşim FreeDOS göndermemelerini söylemişler ki zaten çoğu kişi cidden format atmayı bilmiyor. Bu dert değil 15 dakikalık bir format süren var neden bu kadar yükseldin ki ?

Torpaks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Toprak Kaçıra
güzel kardeşim FreeDOS göndermemelerini söylemişler ki zaten çoğu kişi cidden format atmayı bilmiyor. Bu dert değil 15 dakikalık bir format süren var neden bu kadar yükseldin ki ?
Peki sevgili güzel kardeşim FreeDOS göndermelerini istedim ben herhangi bir şekilde windows yükleyin demedim ben kendim yükleyecektim ki biliyordum da format atmamamın sebebi sadece windows değil ayrıca ramlerden de sıkıntı çektiğim için burda 0 teslim alınmış bir bilgisayar yok hakkımı da tüketici hakem heyetinde arayacağım burda boş yere tebilon savunuculuğu yapmana gerek yok.

Top Bottom