Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Yanlış bilgi. MSI kendi sitesinden bak. Ben hep söylüyorum EPEY.com bilgilerinde yanlışlık var. %80 doğru bilgi veriyor. MSI sitesinden bak.
Yanlış bilgi. MSI kendi sitesinden bak. Ben hep söylüyorum EPEY.com bilgilerinde yanlışlık var. %80 doğru bilgi veriyor. MSI sitesinden bak.
Epey'deki verilerin yarısı yanlış oraya bakarak bir şey almayın. Yanılmıyorsam videoda da plastik diye söylüyor zaten. Onun sözüne güvenmeyip Epey'e bakmak garip olmuş.
Windows arama kısmına CMD yaz. Yönetici olarak çalıştır. Ondan sonra systeminfo yazıp entera basıp ekran görüntüsü at bakalım.11.08.2023 Tarihinde sipariş ettiğim bilgisayarın windows yüklenme tarihi 01.01.2020 Alıntıyı görüntüle
dc gelir misin sesli sohbet odasında bekliyorumWindows arama kısmına CMD yaz. Yönetici olarak çalıştır. Ondan sonra systeminfo yazıp entera basıp ekran görüntüsü at bakalım.
Başlıkta yazıyor zaten akrilik diye dostum. Auto RGB yani değiştirilemez fan ve akrilik panel.Alıntıyı görüntülevatanın sitesi
eski bir isoyu atmislardir belki 2020de atmis olma ihtimalleri yok11.08.2023 Tarihinde sipariş ettiğim bilgisayarın windows yüklenme tarihi 01.01.2020 Alıntıyı görüntüle
sence şuan benim sorunum kasanın içinde Gamin X olmaması mıSisteme de yanlış bakmışsın Gaming X olarak tanıtmışız... Videoyu izleseydin keşke önce.
Bu saatte maalesef gelemem. Ekran görüntüsünü paylaşırsan Windows'un ne zaman kurulduğunu söyleyebilirim.dc gelir misin sesli sohbet odasında bekliyorum