önemli olan daha uyguna yapmak değil abi taksitle yap 5070ti sistem direk alalım nakit kim kaybetmişte biz bulalımfiyatlar yüksek ben daha iyisini daha uyguna yapayım.
önemli olan daha uyguna yapmak değil abi taksitle yap 5070ti sistem direk alalım nakit kim kaybetmişte biz bulalımfiyatlar yüksek ben daha iyisini daha uyguna yapayım.
bana mı dedinönemli olan daha uyguna yapmak değil abi taksitle yap 5070ti sistem direk alalım nakit kim kaybetmişte biz bulalım
Abi senin hakkın ödenmez lakin fiyat biraz yüksek olsun taksitli marka sistem olsun tadından yenmez seviliyorsun iyi geceler olsunbana mı dedin![]()
Abi 3-5 fazla olsa stok durumu düşük olmasa biz sınırlı stoğu her almaya çalıştığımızda patlıyozbana mı dedin![]()
fiyatlar yüksek ben daha iyisini daha uyguna yapayım.
Aldığın bütün parçaları bi yazar mısın kardeşim rica etsem? Tam bi kıyaslayalımabdullahın paylaştığı gamegaraj ürünleri daha iyiydi 5070li 32gb ramli sistemi 10 taksit 53kya aldım ben gidin kendiniz toplayın bence
Fahiş değil f*huş olmuş buFuh-fahiş fiyatlar olmuş.
abi sana sözüm yok şuan zaten senin topladığın pc yi kullanıyorumbana mı dedin![]()