Neler Yeni

Tebilon VEGA MB2X1 mi alınır yoksa GAMING-DUAL7800XT mi alınır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Perfonmans Krem
Hangi sistem alınmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,337
İsim
Yuzarsef
net gaming dual alırdım anakartı fark atıyor tebilona

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ad soyad
Ben gaming.gen'dekini tercih ederdim. SSD Kingston 1 TB özelleştirirdim. İki sistemde de en az kule tipi işlemci soğutucu şart. Gaming.gen'de işlemci için hiç soğutucu kullanılmamış. Tebilonda stok fan kullanmış. Thermalright'ın kule tipi soğutucusunu uygun görmüşlerdi bu işlemciyi kullanan kişiler. Ancak yine özelleştirmedeki Thermalright kule tipini veya sıvı soğutmayı seçebilirsiniz. Dışarıdan daha uygun fiyatlı soğutuculardan birini de seçebilirsiniz. Ancak pc'yi kullanabilmek için gaming.gen de tebilon'dakine göre soğutucu almanız şart. Bu arada fiyatı özelleştirmelerle (1 tb ssd ve Thermalright kule tipi soğutucu seçince) 41.701 lirayı buluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Perfonmans Krem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben gaming.gen'dekini tercih ederdim. SSD Kingston 1 TB özelleştirirdim. İki sistemde de en az kule tipi işlemci soğutucu şart. Gaming.gen'de işlemci için hiç soğutucu kullanılmamış. Tebilonda stok fan kullanmış. Thermalright'ın kule tipi soğutucusunu uygun görmüşlerdi bu işlemciyi kullanan kişiler. Ancak yine özelleştirmedeki Thermalright kule tipini veya sıvı soğutmayı seçebilirsiniz. Dışarıdan daha uygun fiyatlı soğutuculardan birini de seçebilirsiniz. Ancak pc'yi kullanabilmek için gaming.gen de tebilon'dakine göre soğutucu almanız şart. Bu arada fiyatı özelleştirmelerle (1 tb ssd ve Thermalright kule tipi soğutucu seçince) 41.701 lirayı buluyor.

Hocam bu soğutucu sistem için uygun mudur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ad soyad

Hocam bu soğutucu sistem için uygun mudur?
Evet bu uygun gözüküyor. Zaten özelleştirme seçeneklerinde de mevcut. Ama kasada boyut anlamında sığmama gibi bir problem oluşturmayacaksa genelde verdiğim linkteki soğutucu önerilmiş.

İkisi de gaming.gen olduğu için kendilerine sorup kasanın verdiğim bu soğutucu ile boyutsal olarak uyumlu olup olmadığını da daha hızlı bir şekilde öğrenebilirsin diye düşünüyorum.

asko56

80+ Gold
Hangi sistem alınmalı?
gaming gen tr de bulunana üründe fiyat yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,488
Üyeler
169,302
Son üye