Tebilona ve İnventus Övgü Postudur

zamlack

80+
Reaksiyon skoru
3
18.03.2025 tarihinde inventus.com dan aorus 9070 xt ekran kartı aldım 19.03.2025 te geldi kendilerinden yaşadığım yerin kargocular yüzünden ekstra özenli kargo istedim sağolsunlar gereken özeni göstermişler o yüzden burdan tekrar teşekkür ediyorum
Ayrıca aynı tarihte Tebilon.com dan sistemin geri kalan parçalarını sipariş ettim o da 20.03 te geldi.siparişin ilk anından son anına kadar her konuda aramaları özenle montaj yapmaları montaj sırasında ekstra kablo ihtiyacım olup olmadığını sormaları ve özenli kargoları beni çok mutlu etti Tebilona da teşekkür ederim
Bana göre iki sitede güvenle alışveriş yapılabilecek işine önem veren siteler

nedense cok guzel sayfa neden takıpcısı az mimi geldı aklıma :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
Bir firmanın satış esnasında sunduğu destekten iyiliği kötülüğü anlaşılmaz. Satış sonrası destek tecrübesi edinirseniz bekleriz deneyimlerinizi paylaşmaya.

Satış esnasında sunulan destek umurumda bile değil çünkü neredeyse her firma bu konuda iyi destek veriyor.

Dur hocam maaşallah diyelim. Nazar değmesin.

Bir firmanın satış esnasında sunduğu destekten iyiliği kötülüğü anlaşılmaz. Satış sonrası destek tecrübesi edinirseniz bekleriz deneyimlerinizi paylaşmaya.

Satış esnasında sunulan destek umurumda bile değil çünkü neredeyse her firma bu konuda iyi destek veriyor.
Sayılır mı bilmiyorum ya da kanuna dayalı bir şey mi bilmiyorum ama psu yanlış aldığımı farkettim tam da o gün dolar altın uçmuştu aradığımda herhangi bir ekstra fiyat farkı olmadan siparişi verdiğim gün yeni psu nun fiyatı neyse ondan değişimi yaptılar diğer büyük siteler anında fiyatlara zam yapmıştı

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Ascl
Geri