karttan çekmişmiArkadaşlar tebilondan sistem aldım fakat üyeliksiz aldım. Hiç sms mail falan gelmedi. Siparişlerim kısmındada gözükmüyor. Acaba geç mi gelir? Yoksa sipariş vermedim mi?
Niye üyeliksiz aldın ?Arkadaşlar tebilondan sistem aldım fakat üyeliksiz aldım. Hiç sms mail falan gelmedi. Siparişlerim kısmındada gözükmüyor. Acaba geç mi gelir? Yoksa sipariş vermedim mi?
Çekmiş miNiye üyeliksiz aldın ?
Karttan ücreti çekmişmi ?
Çekmiş miHocam üyeydim ama kendi kendine üyelikten çıkarmış beni her siteyi yenilediğimde üyelikten çıkıyor o anda fark etmemişim
Nekadar çekmişÇekmiş
Ya nekadar çekmiş merak ettimHocam geldi mail geç geldi sıkıntı yok siparişiniz alınmıştır yazan mail
Nası bi sistem aldınHocam geldi mail geç geldi sıkıntı yok siparişiniz alınmıştır yazan mail
Sistem de monitör varmıHocam geldi mail geç geldi sıkıntı yok siparişiniz alınmıştır yazan mail
Hocam monitörü gaming gen trden aldım daha ucuz olduğu için sistem olarakta rx 7700 xt rysen 5 7500f 32gb corsair ram 1Tb kingston varYa nekadar çekmiş merak ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nası bi sistem aldın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem de monitör varmı
Kaç binHocam monitörü gaming gen trden aldım daha ucuz olduğu için sistem olarakta rx 7700 xt rysen 5 7500f 32gb corsair ram 1Tb kingston var
adam söylemek istemiyor sanane işte siteden bakKaç bin