Neler Yeni

Tebrikler! İnternete göre ÖLÜ çıktım.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
Selamünaleyküm. Bacak kaba et ağrım var. Hareket ettirince kaba etlerim acıyor, ağrıyor. İnternete baktım, resmen ölü çıktım arkadaş. Yok kalp rahatsızlığı,damar sertleşmesi, diyabet, şeker. Ne hastalık varsa çıktı sözde. Sizce neden olabilir, nasıl geçirebilirim?
İnternetde yazılan cevaplar çoğunlukla ihtimal üzerine kurulu bu olabilir şu olabilir insanlar boşuna 6 sene tıp fakultesi okumuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj

Sh1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ersin A
Selamünaleyküm. Bacak kaba et ağrım var. Hareket ettirince kaba etlerim acıyor, ağrıyor. İnternete baktım, resmen ölü çıktım arkadaş. Yok kalp rahatsızlığı,damar sertleşmesi, diyabet, şeker. Ne hastalık varsa çıktı sözde. Sizce neden olabilir, nasıl geçirebilirim?
Öncesinde kaba etlerini hamlatacak hareketler yaptın mı yoksa durduk yere mi ağrımaya başladı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Yunus Emre
İlgilendiği Kategoriler
sj
Öncesinde kaba etlerini hamlatacak hareketler yaptın mı yoksa durduk yere mi ağrımaya başladı?
Bi baktım, Hareket fln edince ağrıyor. Hatırladığım kadarıyla.

Farway

80+ Silver
Hastalıkları forumlara insanlara değil gerçek doktorlara sorun.
Yoksa bu işler koca karı ilaçları dediğimiz olaylara ve daha zarar verebilecek yöntemlere gidiyor

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hastalıkları forumlara insanlara değil gerçek doktorlara sorun.
Yoksa bu işler koca karı ilaçları dediğimiz olaylara ve daha zarar verebilecek yöntemlere gidiyor
katılıyorum

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
F . İnternetten teşhis koyamazsınız koyarsanızölürsünüz

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Keşbiş olsun
Şaka bir yana googledan sağlıkla ilgili hiç bir şeye bakmam insanı boştan yere korkutuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,731
Üyeler
163,709
Son üye
yigitsilken
Top Bottom