Techhnopat'ın Yaptığı Saygısızlık!

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Reaksiyon skoru
17,646
Bilen bilir normalde böyle konular açmam ama yaptıkları emek düşmanlığı pes dedirtti. Aşağıda linki attığım yazıya saatlerimi verdim.
İlk başta DA Foruma yazdım ve geniş bir kitleye ulaşması; bir kaynak olarak kullanılması amacıyla Technopat'a da yazma gereksinimi duydum.
Aldığım muamele ise CTRL C CTRL V'den BAN. Oysaki altına nick imi ve kendi eserim olduğunu belirttiğim halde. Hem de 3 bilemediniz 4 dakika içinde ban attılar. ÇÜNKÜ okumuşlar önceden. Neyi yediremediler anlamadım??? Bu neyin DERDİ. BİLİ hani paylaştıkça çoğalıyordu??? Saatlerimi harcadığım yazıya karşılık ban atılıyorsa kimse benden Bir daha bu foruma saygı beklemesin.

Ekler

• asfasfasfafsasfasa.PNG
    asfasfasfafsasfasa.PNG
    12 KB · Hit: 122
Bilen bilir normalde böyle konular açmam ama yaptıkları emek düşmanlığı pes dedirtti. Aşağıda linki attığım yazıya saatlerimi verdim.
İlk başta DA Foruma yazdım ve geniş bir kitleye ulaşması; bir kaynak olarak kullanılması amacıyla Technopat'a da yazma gereksinimi duydum.
Aldığım muamele ise CTRL C CTRL V'den BAN. Oysaki altına nick imi ve kendi eserim olduğunu belirttiğim halde. Hem de 3 bilemediniz 4 dakika içinde ban attılar. ÇÜNKÜ okumuşlar önceden. Neyi yediremediler anlamadım??? Bu neyin DERDİ. BİLİ hani paylaştıkça çoğalıyordu??? Saatlerimi harcadığım yazıya karşılık ban atılıyorsa kimse benden Bir daha bu foruma saygı beklemesin.
Saçmalık olmuş baya

Arkadaşlar ŞŞŞ sosyal Türkiye'nin en iyi forumudur Yöneticiler duymasın (!) 🤭 🤭

Saygısızlar. Emek düşmanlığı resmen.

Saygısızlar. Emek düşmanlığı resmen.
İşte tek sorunları yazım yanlışı değil....
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben namaza gidiyom hoçça kalınj

Önüne gelen sallamış ama bu durum orada yasak.

Forum kurallarını okusaydın bunu bilirdin.

Orada başka bir forumdan alıntı yaparak konu açmak yasak! Kendi konun bile olsa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,015
Üyeler
185,211
Son üye
Mami.37
Geri