Bilen bilir normalde böyle konular açmam ama yaptıkları emek düşmanlığı pes dedirtti. Aşağıda linki attığım yazıya saatlerimi verdim.
donanimarsivi.com
İlk başta DA Foruma yazdım ve geniş bir kitleye ulaşması; bir kaynak olarak kullanılması amacıyla Technopat'a da yazma gereksinimi duydum.
Aldığım muamele ise CTRL C CTRL V'den BAN. Oysaki altına nick imi ve kendi eserim olduğunu belirttiğim halde. Hem de 3 bilemediniz 4 dakika içinde ban attılar. ÇÜNKÜ okumuşlar önceden. Neyi yediremediler anlamadım??? Bu neyin DERDİ. BİLİ hani paylaştıkça çoğalıyordu??? Saatlerimi harcadığım yazıya karşılık ban atılıyorsa kimse benden Bir daha bu foruma saygı beklemesin.
Rehber - A'dan Z'ye GÜÇ KAYNAKLARI/PSU'LAR
Sistem toplanırken genellikle işlemci, ekran kartı, anakart gibi donanımlara önem veriliyor. Fakat bilgisayarın kalbi sayılabilecek Güç Kaynağını da iyi ve kaliteli seçmemiz gerekiyor. Zira sisteme verilen elektriksel zarar, sistemi bozabiliyor. Bu yazımızda ise Güç kaynaklarının içini birlikte...
donanimarsivi.com
Aldığım muamele ise CTRL C CTRL V'den BAN. Oysaki altına nick imi ve kendi eserim olduğunu belirttiğim halde. Hem de 3 bilemediniz 4 dakika içinde ban attılar. ÇÜNKÜ okumuşlar önceden. Neyi yediremediler anlamadım??? Bu neyin DERDİ. BİLİ hani paylaştıkça çoğalıyordu??? Saatlerimi harcadığım yazıya karşılık ban atılıyorsa kimse benden Bir daha bu foruma saygı beklemesin.