Hiç ama hiç sanmıyorum, kendisini sen de ben de özelden tanıyoruz. Bunu gerçekten isteyerek diyebilecek potansiyel onda var açıkçası.Bence hesabının silinmesi için yapmış bunu.
Hiç ama hiç sanmıyorum, kendisini sen de ben de özelden tanıyoruz. Bunu gerçekten isteyerek diyebilecek potansiyel onda var açıkçası.Bence hesabının silinmesi için yapmış bunu.
Ama bir sebep vardır demesinde bence, belki de @DA-MD2 hocam biraz üzmüştür kendisini. Sadece tahmin.Hiç ama hiç sanmıyorum, kendisini sen de ben de özelden tanıyoruz. Bunu gerçekten isteyerek diyebilecek potansiyel onda var açıkçası.
Evet, techno birinin pp'sine çöp dediğinde DA-MD2 "sen önce kendi pp'ne bak." dediği için üzmüş olabilir ki aksi olsaydı DA-MD2'ye yazdığı profil mesajındaki tartışmada söylerdi diye düşünüyorum.Ama bir sebep vardır demesinde bence, belki de @DA-MD2 hocam biraz üzmüştür kendisini. Sadece tahmin.
Evet, çünkü senin PP'ne çöp demiş, DA-MD2'yi neden ilgilendirir ki.Evet, techno birinin pp'sine çöp dediğinde DA-MD2 "sen önce kendi pp'ne bak." dediği için üzmüş olabilir ki aksi olsaydı DA-MD2'ye yazdığı profil mesajındaki tartışmada söylerdi diye düşünüyorum.
Benimkine demedi, bu forumda başkasına dedi. DA-MD2'yi ilgilendirmez belki ama başkasının PP'si techno'yu ne ilgilendirir? Eğer techno kendisinde başka birinin pp'sine çöp deme hakkını buluyorsa aynı şekilde DA-MD2 de onun pp'sine çöp deme hakkını bulabilir.Evet, çünkü senin PP'ne çöp demiş, DA-MD2'yi neden ilgilendirir ki.
O konuda techno3030 haklıydı. Yiğidi öldür, hakkını yeme.Banlanması iyi olmuş çok boş yapıyordu bana da laf atmışlığı var. Bilmediği konu hakkında yorum yapıp arkadaşıyla bana sataşıyorlar.![]()
Ya Opera'nın güvenilir ve iyi olup olmadığını anlamak için kullanmaya gerek var mı? Kullandım ayrıca.Opera kullandın mı ki yorum yapıyorsun kanka yıllardır kullanıyorum bana bir yamuğu olmadı.
Cevap veremeyince böyle kaçıyorsun işteNiye hala sizle uğraşıyorsam arkadaşın yolunu buldu zaten senle de uğraşmama gerek yok.
Olabilir.Bence hesabının silinmesi için yapmış bunu.