İnsanlara bir şey söylüyorsun hemen eleştirme moduna giriyorlar, cevap yazdıktan sonra bir daha konuya dönmüyorlar. Her şeye mute veriyorlar, arkadaş başlığı büyük harfle yazdım diye mute yedim, LAN MUTE ATACAĞINA BAŞLIĞI DÜZELTSEN NE OLUR SANKİ. Bunu geçtim sorunum çok uzamıştı, forumdan zor oluyordu isterseniz dc geçelim dedim adama GENE MUTE YEDİM. Ergenlerle dolu biryer zaten, sevdiğim tek noktası konu açarken seçenekler çok detaylı, mesela sadace linux değil ubuntu, arch vs. hepsi var. Virgül koymadım diye mute yemiştim. Bazıları dışında mute vermek dışında bir işe yaramıyor modlar. Kısaca 2-3 özellik getirip kendileri en önemli forum sanıyorlar.
Koskoca metinde üç tane virgül aynı cümlede noktalı virgül yok diye konuyu kapatılar edebiyat hocası sanki sorsan kullanıcı rahatlığı lan sen bile irdelemesen anlamazsın zaten sen konuyu kapatınca mı rahatlık oluyor yoksa noktalı virgül koymadınız diye uyarıp konuyu düzeltince mi
Koskoca metinde üç tane virgül aynı cümlede noktalı virgül yok diye konuyu kapatılar edebiyat hocası sanki sorsan kullanıcı rahatlığı lan sen bile irdelemesen anlamazsın zaten sen konuyu kapatınca mı rahatlık oluyor yoksa noktalı virgül koymadınız diye uyarıp konuyu düzeltince mi
ya bebeyken format nasıl atılır diye sormuştum noktalama hatasından uyarı verdiler itiraz ettim 20 yıla yakın ip ban yedim (ismimin ömerbabapro olmasıda etki etti) vpn ile tekrar bi deneyim dedim anladılar onuda banım baya bi uzadı geçen aylarda girmeyi denedim o hesaptan tekrar girmeyi denediğim için banın süresi geri uzadı. amacım kötülemek değil kanıtlaya bilirim.
İnsanlara bir şey söylüyorsun hemen eleştirme moduna giriyorlar, cevap yazdıktan sonra bir daha konuya dönmüyorlar. Her şeye mute veriyorlar, arkadaş başlığı büyük harfle yazdım diye mute yedim, LAN MUTE ATACAĞINA BAŞLIĞI DÜZELTSEN NE OLUR SANKİ. Bunu geçtim sorunum çok uzamıştı, forumdan zor oluyordu isterseniz dc geçelim dedim adama GENE MUTE YEDİM. Ergenlerle dolu biryer zaten, sevdiğim tek noktası konu açarken seçenekler çok detaylı, mesela sadace linux değil ubuntu, arch vs. hepsi var. Virgül koymadım diye mute yemiştim. Bazıları dışında mute vermek dışında bir işe yaramıyor modlar. Kısaca 2-3 özellik getirip kendileri en önemli forum sanıyorlar.
Kendi düşüncemi söyldim, başımdam gelenleri anlattım. Tamamiyle öznel olarak ifade ettim kendimi. Ayrıca kırmızı forum ile mavi forum çokmu fark ediyor, ikiside forum değilmi? Forumun amacı nedir peki? İnsanların kendi fikir ve bilgilerini başka insanlarla paylaşmasını sağlayan yüce ve antik platformdur
Aga onlar kimde ömerbabapro babamıza laf atıyorlar, hayirdir olm. Ömer baba babamıza sadace rte laf atabilir,
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga onlar kimde ömerbabapro babamıza laf atıyorlar, hayirdir olm. Ömer baba babamıza sadace rte k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kendi düşüncemi söyldim, başımdam gelenleri anlattım. Tamamiyle öznel olarak ifade ettim kendimi. Ayrıca kırmızı forum ile mavi forum çokmu fark ediyor, ikiside forum değilmi? Forumun amacı nedir peki? İnsanların kendi fikir ve bilgilerini başka insanlarla paylaşmasını sağlayan yüce ve antik platformdur
Bende hiç haz etmiyorum o forumdan. Şöyle bir gerçek var ki oranın kullanıcıları buradakilere göre daha bilgili ama o kadar saçma kurallar var ki insanı gerçekten bezdiriyorlar. Ben genel olarak yazım kurallarına dikkat eden biriyim ama TDK değilim. En ufak şeyde bile uyarı puanı ve mute veriyorlar çok komik bulmuştum bu durumu ve hesabı silip oradan uzaklaştım. Zaten katıldığım ilk forum burasıydı orayı da denemek istedim ama yok arkadaş ben buralıyım.
Arkadaşına yazar gibi de konu açmazsın be hocam. Tamam o kadar da dikkat etme yazım kuralına da şu şekilde de yazma yani. Okur olarak çok rahatsız oluyorum.