Neler Yeni

Technopat Forum Moderatörleri

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Furkan Demir
:D

1688652887901.png

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
ASDADASDASDASDASDASD
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürekli kızıyorum konuya da kızarak girdim technopat yetkilileri yok burda orda ağlayıp buraya gelmeyin diye ama haklısın

Kara*

80+ Silver
Sözleşmeyi kabul ettiniz istediğiniz kadar arkalarından sallayın yine yersiniz. O kadar detay çekemeyen biriyim ben diyorsan girme öyle mekanlara.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Tamam kurallar falan da çok saçma değil mi ya? Hadi diyelim bios arayüzünün fotoğrafı gerekiyor o iş nasıl olcak?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhabalar burada ne anlatmak istediğinizi bilmiyorum ama burası DA forum öncelikle Technopat gazileri vakfı forumu fenan değil veya rapor yeri değil.
Oranın da öyle kuralları var ben de bıktığım için kullanmıyorum size de tavsiyem kullanmayın eğer rahatsız olduysanız ama rica ediyorum sizlerden başka forumlardaki meselelerinizi başka forumlara taşımayın hoş değil

Dušan Tadić

80+ Silver
Çalışmayan bir kodu sormuştum. Başlığa ve konu içeriğine de Python diye belirttim ki kod gerçekten python koduydu. Adamlar bu başka dil diye bana uyarı verdiler, kafalarına göre başlığı falan değiştirmişlerdi.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır, yani her forum kuralları veya tutumları aynı diyemeyiz.
Yine de temel kurallar vardır o forumda yaptığın şey yasaksa veya sorun açabilirse ona göre davranmak daha makuldur.

Salim YT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Salim Yüksel
Tamam kurallar falan da çok saçma değil mi ya? Hadi diyelim bios arayüzünün fotoğrafı gerekiyor o iş nasıl olcak?
Bazı BIOS'larda oluyor ama yine de bu yaptıkları biraz abartı olmuş. (Benim BIOS'ta var ama PC 10 yıldan eski)

Top Bottom