Neler Yeni

technopat lütfen beni ebediyen banlasın :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
arkadaşlar geçen üye oldum ben yardımlaşma ve muhabbet forumu sandım mübarek türk dil kurumu çıktı , yok nokta koy yok yazıyı ayırmadın soru işaretine bilmemne yok 1 saat ceza aldın nedir bu arkadaş yardımlaşma ve muhabbet forumumu türkçeyi öğreneli 20 sene oldu bizde biliyoruz imla kurallarını ancak herkesin imla kurallarına uyacak vakti yok malesef lütfen varsa fanı manı şikayet etsin beni banlasınlar tamamen bütün donanım arşivi ekibine helal olsun çaycısından kameramanına Abdullah kardeşime Allah yolunu açık etsin on numara forummuş keşke daha önce üye olsaydım. bu arada Abdullah özel isim ilk harfini büyük yazdım :):)::)

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
En nefret ettiğim forum sitesidir kendisi, eskiden şahit olduğum bir olay oldu. Bir arkadaşımızın bilgisayarı bozulmuştu kendisi acele ile TDK kurallarını unutarak fazla kural hatalı konu açmıştı maalesef yardım talep ettiği forumun Gereksiz moderatörleri tarafından ceza almıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar geçen üye oldum ben yardımlaşma ve muhabbet forumu sandım mübarek türk dil kurumu çıktı , yok nokta koy yok yazıyı ayırmadın soru işaretine bilmemne yok 1 saat ceza aldın nedir bu arkadaş yardımlaşma ve muhabbet forumumu türkçeyi öğreneli 20 sene oldu bizde biliyoruz imla kurallarını ancak herkesin imla kurallarına uyacak vakti yok malesef lütfen varsa fanı manı şikayet etsin beni banlasınlar tamamen bütün donanım arşivi ekibine helal olsun çaycısından kameramanına Abdullah kardeşime Allah yolunu açık etsin on numara forummuş keşke daha önce üye olsaydım. bu arada Abdullah özel isim ilk harfini büyük yazdım :):)::)
TP istedin DA' dan banlacaksın tebrikler.
hiç farketmez canları saolsun zaten DA forum kurallarında gönderme yapmış beni bu yüzden banyalacaklarsa banlasınlar ben gerçekleri söylüyorum

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Keşke gömmeseydin orayı. Kendi düşüncelerini içinde tutabilirsin teşekkürler.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,630
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Oranın kuralları orayı, buranın kuralları burayı ilgilendirir. Gerek yok böyle şeylere :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,849
Üyeler
168,857
Son üye
elijaho
Top Bottom