Technopat moderatör ile tartışma

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
S20: Exynos 990 kullanıyor, Antutu V8 518.900 puan
S20 FE: Exynos 990 kullanıyor, Antutu V8 514.600 puan
Kaynak: Epey.com

Sentetik testlere göre iddia ettiğiniz kasıtlı performans düşürmesi yok gibi. Moderatörün üslubuna karışmam da bilgi konusunda haklı sanki. Samsung'un "FE serisinde amacımız ısınma sorununu en aza indirmek" diye bir açıklama yaptığını hatırlamıyorum, varsa kaynağınız okuyalım bilgilenelim.

Samsung baktı ki amiral gemisi segmentini Apple aldı götürüyor, Samsung da Fan Edition diye bir seri çıkarıp amiral gemisi olan S serisindeki özelliklerden bazılarını kırparak orta-üst segmente ürün sunmuş oldu. Hatta tanıtımda "fanlarımıza sorduk bir telefondan beklentileriniz nelerdir diye, ortaya bu ürün çıktı" vs. diye müşterilerimizi dinliyoruz tarzında bir sunum yaptılar. Açıkçası "Lite" ismi kötü çağrışım yaptığından da FE dediler :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Napim.

• Üzgün
Ee? Buna ne yapmamızı bekliyorsun?

• Hahaha
performans farkı gerçekten aşırı az olsa da var mı var moderatör boş yapmış biraz ama buraya atman da mantıksız

samsung technopat sponsoru.
(ciddiyim.)

• Hahaha
Konu aşağıda. Kullanıcı adım aynı. Görüşlerinizi bekliyorum.
Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri Ortaya Çıktı | Technopat Sosyal
hey bu kö--
banned
hey admin sen beni haksı--
banned
hey nabe
banned
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu aşağıda. Kullanıcı adım aynı. Görüşlerinizi bekliyorum.
Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri Ortaya Çıktı | Technopat Sosyal
Epic Games hesabı kaç TL eder? | Technopat Sosyal
3 technopath kullanan ama okumayı bilmeyen anlayamayan kişi ile tartıştık

Size bi anımı anlatayım technopattaydım eskiden bu arada technopat möderatörleri çok dikkatli her şeye bakıyorlar cümleyi noktayla bitirmedin diye ceza alıyosun neyse ben bi konu açayım dedim sonra baktım ceza almışım mesaj attım möderatöre ne yaptımda ceza aldım bir tane kelimeyi ayırmamışım bağlaç olduğu için ayırmamışım sonra möderatöre dedimki !♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ dedim möderatör çok duygulandı arkadaşlar beni çok sevdi sonra dediki 'sen harcanıyosun sen burda durma senin gibilere yazık oluyor gibi değerli insanlara üzülüyorum artık senin yerin donanım arşivi ' dedi sonra süresiz ban attı sonra benim yerimin bura olduğunu anladım
Size bi' anımı anlatayım: Technopat'taydım eskiden, bu arada Technopat moderatörleri çok dikkatli, her şeye bakıyorlar. Cümleyi noktayla bitirmedin diye ceza alıyorsun, neyse ben bi' konu açayım dedim, sonra baktım ceza almışım, mesaj attım moderatöre: Ne yaptım da ceza aldım? Bir tane kelimeyi ayırmamışım, bağlaç olduğu için ayırmamışım, sonra moderatöre ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ dedim, moderatör çok duygulandı arkadaşlar, beni çok sevdi, sonra "'sen harcanıyorsun, sen burada durma, senin gibilere yazık oluyor, değerli insanlara üzülüyorum. Artık senin yerin Donanım Arşivi" dedi, süresiz ban attı, benim yerimin bura olduğunu anladım.

1. "Bi" kelimesinde r harfi eksik olduğu için kesme işareti koymalısınız.
  2. Açıklama yapacaksanız iki nokta kullanın.
  3. Özel isimler büyük harfle yazılır.
  4. Özel isimlere gelen ekler istisna olmadığı sürece kesme işaretiyle ayrılır.
  5. Sıralı cümlelerde/yeni cümleye geçerken virgül kullanın.
  6. Bağlaç olan "de/da" ayrı yazılır.
  7. Soru cümlesinin sonuna soru işareti koyulur.
  8. Cümleye büyük harfle başlanır.
  9. "Harcanıyosun", "burda", "bura", "alıyosun" kelimelerinin yazımı yanlıştır. "Harcanıyorsun", "burada", "bura", "alıyorsun" olarak doğru yazılmalıdır.
30'dan fazla yazım yanlışın var.

Son düzenleme:
Size bi' anımı anlatayım: Technopat'taydım eskiden, bu arada Technopat möderatörleri çok dikkatli, her şeye bakıyorlar. Cümleyi noktayla bitirmedin diye ceza alıyorsun, neyse ben bi' konu açayım dedim, sonra baktım ceza almışım, mesaj attım moderatöre: Ne yaptım da ceza aldım? Bir tane kelimeyi ayırmamışım, bağlaç olduğu için ayırmamışım, sonra moderatöre ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ dedim, moderatör çok duygulandı arkadaşlar, beni çok sevdi, sonra dedi ki "'sen harcanıyorsun, sen burada durma, senin gibilere yazık oluyor, değerli insanlara üzülüyorum artık. Senin yerin Donanım Arşivi" dedi, sonra süresiz ban attı, sonra benim yerimin bura olduğunu anladım.

1. "Bi" kelimesinde r harfi eksik olduğu için kesme işareti koymalısınız.
  2. Açıklama yapacaksanız iki nokta kullanın.
  3. Özel isimler büyük harfle yazılır.
  4. Özel isimlere gelen ekler istisna olmadığı sürece kesme işaretiyle ayrılır.
  5. Sıralı cümlelerde/yeni cümleye geçerken virgül kullanın.
  6. Bağlaç olan "da/de" ayrı yazılır.
  7. Soru cümlesinin sonuna soru işareti koyulur.
  8. Cümleye büyük harfle başlanır.
  9. "Harcanıyosun", "burda", "bura" kelimelerinin yazımı yanlıştır. "Harcanıyorsun", "burada", "bura" olarak doğru yazılmalıdır.
30'dan fazla yazım yanlışın var.
Niye yoruldun ki?

Ee? "BERWAR" gayet haklı. Her Technopatta ceza alan buraya gelip, kötülüyor. Orada kötüleyemezsiniz çünkü.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,542
Üyeler
186,347
Son üye
mutang
Geri