Kanka boş bir forum, ip ban yedim o siteden.Uzun uzun yazmak istemiyorum ama ne zaman o malum forumda konu açsam sürekli ihtar veriyorlar
Bu forumun kıymetini bilelim.Adamlar Türk dil kurumu sanki yok onu yazmayın yok sonuna nokta koyarak bitirin yok ilk harfini büyük yazın.
Yeter la valla yeter 5 tane hesap açtım hepsinde mi olur arkadaş
kurallar katı bu konuda sana katılıyorum fakat orası kat kat daha yararlı bir forum burda çoğu kişi yardım konusu açıyor fakat hiç mesaj bile gelmiyor orada genel olarak bilgili çok kişi varUzun uzun yazmak istemiyorum ama ne zaman o malum forumda konu açsam sürekli ihtar veriyorlar
Bu forumun kıymetini bilelim.Adamlar Türk dil kurumu sanki yok onu yazmayın yok sonuna nokta koyarak bitirin yok ilk harfini büyük yazın.
Yeter la valla yeter 5 tane hesap açtım hepsinde mi olur arkadaş
Bilgilerine bakabiliyorlar. Kullandığın işletim sistemi, işlemci, olduğun şehrin ip adresi vb.ellerinde kanıt bile yokken yan hesap diye üyelik reddediyorlar komik
arkadaşımın hesabını benim hesabım diye banlamaları peki?Bilgilerine bakabiliyorlar. Kullandığın işletim sistemi, işlemci, olduğun şehrin ip adresi vb.
Fiilisimden sonra virgül kullanmak. 10 gün ceza.gelip,