Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Açamaz diyen yok zaten??İstediği konuyu açabilir istediği gibi eleştirebilir kendi görüşünü belirtmiş sadece
Açamaz diyen yok zaten??İstediği konuyu açabilir istediği gibi eleştirebilir kendi görüşünü belirtmiş sadece
Olmasi gerekn o burda da yapsan aynisi olurben bir ara başka mailden hesap açıp aynı konuda yazınca 2'nci açtığım hesap perma ban yemişti
İstediği konuyu açabilir zaten ani tepki veren ben değilim zatenAçamaz diyen yok zaten??
Kanka tepki göstermem normal değil mi?İkide bir orasıyla burayı kıyaslayıp Technopat öyle böyle demenin mânâsı ne?Beğenmiyorsan kullanma.Aynı konu zırt pırt açílıp duruyor.İstediği konuyu açabilir zaten ani tepki veren ben değilim zaten
Edebiyat hocam cümlenin sonuna nokta koymadı diye ban yedi. (!)Oradan Türkçe kurallarından dolayı hiç uyarı yemedim. Sorun orada değil sizde.
Açabilir sende okuma konuyuKanka tepki göstermem normal değil mi?İkide bir orasıyla burayı kıyaslayıp Technopat öyle böyle demenin mânâsı ne?Beğenmiyorsan kullanma.Aynı konu zırt pırt açílıp duruyor.
Tamam kanka özür dilerim fikir belirttiğim için kusura bakma çok pișmanım he la hadi by.Açabilir sende okuma konuyu
GörüşürüzTamam kanka özür dilerim fikir belirttiğim için kusura bakma çok pișmanım he la hadi by.
Bende aynı sebepten ceza aldım çok kereLAN O SEN MİYDİN
YES BE BU ŞARKIYI ARIYODUM ALLAHIMA
Bende aynı sebepten ceza aldım çok kere
Mesaj otomatik birleştirildi:
YES BE BU ŞARKIYI ARIYODUM ALLAHIMA
5 tane hesap açman bile neyin ne olduğunu gösteriyor aslında.5 tane hesap açtım hepsinde mi olur arkadaş
Gayet gerekli bence. Technopat gibi DA'ya kıyasla daha büyük bir kitleye (büyük kitle doğru orantılıdır toxic kitle) olduğundan dolayı gayet gerekli bir durum. Technopat bir keresinde 1 günlüğüne falan kuralları kaldırmıştı. İşte konular otomatik onaylanıyordu, yazım kuralları yoktu falan. O zamanki halini görseydiniz Technopat'a hak verirdiniz. 1 günde siteyi çope çevirdiler.Adamlar Türk dil kurumu sanki yok onu yazmayın yok sonuna nokta koyarak bitirin yok ilk harfini büyük yazın.