Technopat Rezilliği! "İlk konuyu bizde açmak zorundasınız!"

Reaksiyon skoru
55
Uygunsuz Dil
Yeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum.
O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında akıl tutulması yaşıyorum. Bir daha Technopat gibi güya forum olan ama
sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmayan asla bir şey sormam. Alta atıyorum rezilliği.
Bir de üstüne ceza vermişler, neyse çokta umrumda değil daha da kullanmam olur biter.
Bu gönderim yanlışsa, hatalı ya da kurallara uymuyorsa söyleyin kaldırayım, herkese iyi geceler dilerim

Ekler

• Technopat saçmalığı2.webp
    Technopat saçmalığı2.webp
    95.7 KB · Hit: 365
Yeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum.
O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında akıl tutulması yaşıyorum. Bir daha Technopat gibi güya forum olan ama
sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmayan asla bir şey sormam. Alta atıyorum rezilliği.
Bir de üstüne ceza vermişler, neyse çokta umrumda değil daha da kullanmam olur biter.
Bu gönderim yanlışsa, hatalı ya da kurallara uymuyorsa söyleyin kaldırayım, herkese iyi geceler dilerim
Başka forumda açtığını nerden görmüşler :kekw:

Başka forumda açtığını nerden görmüşler :kekw:
İşsiz gibi kopyalıyorlar konuyu internete yapistiriyorlar karşılarına donanım Arşivi çıkınca aha diyor başka yerde açmışsın ilk önce.

İşsiz gibi kopyalıyorlar konuyu internete yapistiriyorlar karşılarına donanım Arşivi çıkınca aha diyor başka yerde açmışsın ilk önce.
Şizofren bunlar :kekw: Böyle saçma banlar atıldığı genel olarak bilindiği halde neden kullanırsınız orayı anlamış değilim :D

Şizofren bunlar :kekw: Böyle saçma banlar atıldığı genel olarak bilindiği halde neden kullanırsınız orayı anlamış değilim :D
Ya hocam ne yapayım? Bilgili insan arıyorum ben amacım o aslında. Sistem fazla ısınıyor gibi geldi bana, sorayım soruşturayım demiştim. Ya bir de İlk konuyu bizde açmak zorundasınız ne ya? Emredersin paşam başka bir emrin? Ne üstten bakan, egoist bir tavır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada sistemden anlayan varsa profilimde konu duruyor girip yanitlarsa çok sevinirim sjdhsjs

Dogru yazilan bilgileri dahi moderator bey begenmedi diye ustunu ciziyorlar yanlis bilgi adi altında. Moderator degisikligine gidilse iyi site aslinda.

Dogru yazilan bilgileri dahi moderator bey begenmedi diye ustunu ciziyorlar yanlis bilgi adi altında. Moderator degisikligine gidilse iyi site aslinda.
Ya ben Donanım Arşivinde de uyarı aldım örneğin. Ama o kadar haklı bir uyarı ki. Adam sistemiyle ilgili soru sormuş, ben adamın sorduğu soruya gelen yanıtlardan tanıdık birini bulmuşum başlamışım sohbete. Ne var yok nasılsın iyi misin diye 😅 Konuyla alakasız diye uyarı atmışlar. Nokta atışı uyarı 😅

Ya hocam ne yapayım? Bilgili insan arıyorum ben amacım o aslında. Sistem fazla ısınıyor gibi geldi bana, sorayım soruşturayım demiştim. Ya bir de İlk konuyu bizde açmak zorundasınız ne ya? Emredersin paşam başka bir emrin? Ne üstten bakan, egoist bir tavır.

Bu arada sistemden anlayan varsa profilimde konu duruyor girip yanitlarsa çok sevinirim sjdhsjs
İnfinity 3 serin çalışan bir modeldir , olması gerekenden fazla ısınmış. Sıcak günlerden geçsek de 80 derece fazla , kartın üretim sürecinde bir sorun olmuş olabilir. Game Garaj dan aldınız sanırım , fotoğraflarla birlikte mailden kendilerine yazarsanız size dönüş sağlarlar zaten, muhattabınız onlar olmalı , internette çözüm aramanıza gerek yok.

İnfinity 3 serin çalışan bir modeldir , olması gerekenden fazla ısınmış. Sıcak günlerden geçsek de 80 derece fazla , kartın üretim sürecinde bir sorun olmuş olabilir. Game Garaj dan aldınız sanırım , fotoğraflarla birlikte mailden kendilerine yazarsanız siz dönüş sağlarlar zaten, muhattabınız onlar olmalı , internette çözüm aramanıza gerek yok.
Tamamdır çok teşekkürler

Rica ederim. Gelişmeleri buradan paylaşın, aynı sorunu yaşayan olursa fikir sahibi olmuş olur en azından :D
Elbette paylaşırım. Bazı kişiler normal demişlerdi yani havalar sıcak, ayrıca maxta kullanıyorsunuz bu sıcaklıklar normal gibi yorumlar almıştım bir de kasanın soğutması genel olarak beğenilmiyor, belki ben abartıyor ya da eksik bir şey yapıyorum diye düşündüm. Satıcı firmayla iletişime geçmek aklıma gelmedi belki de getirmek istemedim çünkü gönder bekle, geri versinler sorun yok desinler çok uğraştırıcı bir süreç. Ama dediginiz gibi anormal ise en mantıklısı satıcı ile iletişime geçmek

Ayrıca satıcı ile iletişime geçince bana "İlk bize gelmemissin, gitmiş forumlarda sormuşsun" diye reddetmesinler beni? 😅😂 @-Mehmet-

Son düzenleme:
Geri