arkadaşlar farklı forumlarda farklı kurallar var.Yeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum.
O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında akıl tutulması yaşıyorum. Bir daha Technopat gibi güya forum olan ama
sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmayan asla bir şey sormam. Alta atıyorum rezilliği.
Bir de üstüne ceza vermişler, neyse çokta umrumda değil daha da kullanmam olur biter.
Bu gönderim yanlışsa, hatalı ya da kurallara uymuyorsa söyleyin kaldırayım, herkese iyi geceler dilerim
Hocam haklısınız da ben o forumun böyle "ilk konuyu bizde açacaksınız yoksa açtırmaaaam!" Tarzında tavır takındığını nereden bilebilirim? Aynı şeyi şuan kullandığım forum yapsa da şikayet ederim. Ayrıca şikayette bulundugum şey "Forum kuralları" diye niteleyebileceğimiz bir konu değil. Onlar Türkçe'ye önem gösteriyorlar, saygı duyuyorum sesini çıkarmıyorum. Ama Forum kurali adı altında ilk bizde yapacaksınız derse bu artık saçmalığa dönüşür, ve bende gelip bu arkadaşları şikayet ederim. Ederim çünkü o forumu da kullanmak istiyorum, böyle saçma bir davranışa maruz kalmak istemiyorum. Ben böyle saçma bir olaya günlük yaşamda da denk gelsem "Saçmalık derecesi benzer olanı yani" onu da şikayet ederim. Geçenlerde dolandırıcılar aradı örneğin, internet alt yapımız değişti 5 bin liraya yeni modem almalısınız bizim modemimizi. Almazsanız 3 gün içinde internetiniz kesilecek ve 80 bin lira ceza ödeyeceksiniz dedi. Onlara da dedim bu saçmalık diyearkadaşlar farklı forumlarda farklı kurallar var.
bana da saçma geliyor ancak oradaki insalar bundan memnunsa orayı kullanmak zorunda da değilseniz kullanmayın.
bu tür konular çok manasız.
forumda olan o forumda kalsın lütfen
bu konuda bence haklısınız ama başka foruma taşımak hoş değil.
dediğim gibi her forum farklı bir kitleye hitap eder bundan doalyı taşımayın diyorum
O arkadaş örneğin, mesajıma yanıt bile vermedi, kalkıp bu konuyu orada açsam ve şikayet etsem paylasmayacaklar bile. Ama ben insanım, bu saçmalığı duyurmak ve kendi çapımda minik de olsa sesimi duyurmak şikayet etmek istiyorum. Ve maalesef bu şikayeti başka forumlarda yapabiliyorumHocam haklısınız da ben o forumun böyle "ilk konuyu bizde açacaksınız yoksa açtırmaaaam!" Tarzında tavır takındığını nereden bilebilirim? Aynı şeyi şuan kullandığım forum yapsa da şikayet ederim. Ayrıca şikayette bulundugum şey "Forum kuralları" diye niteleyebileceğimiz bir konu değil. Onlar Türkçe'ye önem gösteriyorlar, saygı duyuyorum sesini çıkarmıyorum. Ama Forum kurali adı altında ilk bizde yapacaksınız derse bu artık saçmalığa dönüşür, ve bende gelip bu arkadaşları şikayet ederim. Ederim çünkü o forumu da kullanmak istiyorum, böyle saçma bir davranışa maruz kalmak istemiyorum. Ben böyle saçma bir olaya günlük yaşamda da denk gelsem "Saçmalık derecesi benzer olanı yani" onu da şikayet ederim. Geçenlerde dolandırıcılar aradı örneğin, internet alt yapımız değişti 5 bin liraya yeni modem almalısınız bizim modemimizi. Almazsanız 3 gün içinde internetiniz kesilecek ve 80 bin lira ceza ödeyeceksiniz dedi. Onlara da dedim bu saçmalık diyekapattım cimere şikayet ettim örneğin. Anlatabiliyor muyum? Sizin hassasiyetiniz önemli evet forumların kuralları vardır ve o kurallar o forumda kalmalıdır. Ama uğradığım bir haksızlık bir saçmalık varsa, forummuş, devlet dairesiymis ya da günlük yasammis dinlemem şikayet etmek sesimi duyurmak isterim
seviyeli açıklamanız için teşekkür ederim.Hocam haklısınız da ben o forumun böyle "ilk konuyu bizde açacaksınız yoksa açtırmaaaam!" Tarzında tavır takındığını nereden bilebilirim? Aynı şeyi şuan kullandığım forum yapsa da şikayet ederim. Ayrıca şikayette bulundugum şey "Forum kuralları" diye niteleyebileceğimiz bir konu değil. Onlar Türkçe'ye önem gösteriyorlar, saygı duyuyorum sesini çıkarmıyorum. Ama Forum kurali adı altında ilk bizde yapacaksınız derse bu artık saçmalığa dönüşür, ve bende gelip bu arkadaşları şikayet ederim. Ederim çünkü o forumu da kullanmak istiyorum, böyle saçma bir davranışa maruz kalmak istemiyorum. Ben böyle saçma bir olaya günlük yaşamda da denk gelsem "Saçmalık derecesi benzer olanı yani" onu da şikayet ederim. Geçenlerde dolandırıcılar aradı örneğin, internet alt yapımız değişti 5 bin liraya yeni modem almalısınız bizim modemimizi. Almazsanız 3 gün içinde internetiniz kesilecek ve 80 bin lira ceza ödeyeceksiniz dedi. Onlara da dedim bu saçmalık diyekapattım cimere şikayet ettim örneğin. Anlatabiliyor muyum? Sizin hassasiyetiniz önemli evet forumların kuralları vardır ve o kurallar o forumda kalmalıdır. Ama uğradığım bir haksızlık bir saçmalık varsa, forummuş, devlet dairesiymis ya da günlük yasammis dinlemem şikayet etmek sesimi duyurmak isterim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O arkadaş örneğin, mesajıma yanıt bile vermedi, kalkıp bu konuyu orada açsam ve şikayet etsem paylasmayacaklar bile. Ama ben insanım, bu saçmalığı duyurmak ve kendi çapımda minik de olsa sesimi duyurmak şikayet etmek istiyorum. Ve maalesef bu şikayeti başka forumlarda yapabiliyorum
Böyle aptalca bir cevaba çıldırmamak için çok sabırlı olmak lazım sanırım. Sadece bu forumda dönmüyor bu muhabbetler her yerde Technopatın rezilliğini görüyorum. Yok efendim , yerine . koy bağlaç ayır önce bizde açın konuyu bu ne sınavda değilsin, mülakatta değilsin sıradan boş bir insansın ve böyle aptalca bir karşılık veriyorsun yazık cidden. (sizde demiyorum) Savunduğunuz kısımda saçma. Birkaç kişi seviyor diye sevmeyenlerin yerine de seviyormuş gibi davranamazsınız.seviyeli açıklamanız için teşekkür ederim.
sizleri de anlıyorum sadece bu forumun donanım arşivi forum olarak kalmasını , technopat sevmeyenler forumu olmamasını istiyorum .
bu yüzden yazmak iyi olmuyor bu forum kendi benliğini korumaktansa technopat sevmeyenler forumu gibi oluyor.
bana göre de biraz katılar ancak bu yüzden rica ediyordum sizden başka bir amacım yok.
bilmiyorum sadece biraz daha sakin olunuz.Böyle aptalca bir cevaba çıldırmamak için çok sabırlı olmak lazım sanırım. Sadece bu forumda dönmüyor bu muhabbetler her yerde Technopatın rezilliğini görüyorum. Yok efendim , yerine . koy bağlaç ayır önce bizde açın konuyu bu ne sınavda değilsin, mülakatta değilsin sıradan boş bir insansın ve böyle aptalca bir karşılık veriyorsun yazık cidden. (sizde demiyorum) Savunduğunuz kısımda saçma. Birkaç kişi seviyor diye sevmeyenlerin yerine de seviyormuş gibi davranamazsınız.
technopatı hiç sevmemiştim hala da sevmiyorum tamam en iyi forum sensin technopatcım senin yerinde olsam güzel bi küfür edip öyle çıkardım forumdanYeni sistem aldım ve sonuçları buradan paylaştım sistem testlerini vs. Ardından aklımda bir sürü soru işareti vardı Technopat forumda aynı soruyu sordum.
O da ne dünyanın en b*ktan uyarısını aldım, Önce konumu bir şey demeden sildiler sonra sordum neden sildiniz diye verdikleri yanıt karşısında akıl tutulması yaşıyorum. Bir daha Technopat gibi güya forum olan ama
sidik yarıştırmaktan başka bir şey yapmayan asla bir şey sormam. Alta atıyorum rezilliği.
Bir de üstüne ceza vermişler, neyse çokta umrumda değil daha da kullanmam olur biter.
Bu gönderim yanlışsa, hatalı ya da kurallara uymuyorsa söyleyin kaldırayım, herkese iyi geceler dilerim