Neler Yeni

Technopat Sosyal Rezilliği

Technopat gittikçe kötüleşmeye başlıyor.
Tam sevmeye başlarken bi anda uyarı alıyorum. Moderasyonuda ayrı bi rezillik.
Yan hesap açmak istiyorum üyeliğimi reddedip üstüne hesabıma uyarı atıyor.
Kuralları birbirinden saçma. Kısaca Technopat rezil bir forum sitesi...
Bende Ordan Geldim Nokta Koymadım Diye Uyarı Yedim 3 Ayda 8 Uyarı Aldım Hepside Noktalama İşaretinden Dolayı Oldu Bende Üyeliğimi Sildim Buraya Geldim Burası İyi Çok Rahat 3 Aydır Burdayım Sadece 2 Uyarım Var Bir Tanesi Kalıcı Bir Tanesi Mayısta Bitcek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Recep Baltaş gittikten sonra katılayım demiştim geçtiğimiz ay bir baktım hesabım zaten varmış. 1 haftadan fazla bir süre orada kaldım ta ki Recep Baltaş'ı araştırana kadar meğerse Technopat'ın kurucusuymuş ve Müslümanlara hakaret etmiş önceki tweetlerinde zaten bir de forumda Recep Baltaş'ı övüyorlardı hemen sildim üyeliği birkaç gün sonra buraya geldim bir daha da Technopat'a adım falan atmam
Evt Recep Baltaş Oranın Kurucusu Ama Kovuldu Ve Techolayı Kurdu

Kanka artık şuraya gelip başka forumlar hakkında konu açıp durmayı bıraksanız mı ya
Knk Sanane ?

burada konu açmanın sonucunun ne olmasını bekliyorsun.bir şey sanmıyorum yukarda her şey açıkça yazıyor düzgünce oku ve anla
Knk Orda Konu Açarken Mod Onayı Lazım Böyle Bir Konuya Onay Verceklerini Sanmıyorum

Son düzenleme:

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Göktuğ Demircan
burda başka forumlar hakkında konu açılmaması hakkında fikrini belirtmiş arkadaş ve terslemişsiniz hoş değil.

evet bazı forumların yönetimi kötü olabilir ama gram kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum yani şöyle örnek vereyim

diyelim ki elektro gitar seviyorsunuz ve birisi de size gelip diyor ki kanka bu flütlerde ne boktanmış evet bakınca ikisi de forum ikisi de teknoloji odaklı bir forum ama gitar çalan adamın flüt neden umrunda olsun?

CharlesPolat

80+ Bronze
Technopat gittikçe kötüleşmeye başlıyor.
Tam sevmeye başlarken bi anda uyarı alıyorum. Moderasyonuda ayrı bi rezillik.
Yan hesap açmak istiyorum üyeliğimi reddedip üstüne hesabıma uyarı atıyor.
Kuralları birbirinden saçma. Kısaca Technopat rezil bir forum sitesi...
Ayda 1 kere bile açılan konu açıldı bende bu ay ne eksik diyodum sende aramıza hoşgeldin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,410
Üyeler
164,839
Son üye
MelissaX_X
Top Bottom