MufasaBoss
80+
Bende Ordan Geldim Nokta Koymadım Diye Uyarı Yedim 3 Ayda 8 Uyarı Aldım Hepside Noktalama İşaretinden Dolayı Oldu Bende Üyeliğimi Sildim Buraya Geldim Burası İyi Çok Rahat 3 Aydır Burdayım Sadece 2 Uyarım Var Bir Tanesi Kalıcı Bir Tanesi Mayısta BitcekTechnopat gittikçe kötüleşmeye başlıyor.
Tam sevmeye başlarken bi anda uyarı alıyorum. Moderasyonuda ayrı bi rezillik.
Yan hesap açmak istiyorum üyeliğimi reddedip üstüne hesabıma uyarı atıyor.
Kuralları birbirinden saçma. Kısaca Technopat rezil bir forum sitesi...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evt Recep Baltaş Oranın Kurucusu Ama Kovuldu Ve Techolayı KurduRecep Baltaş gittikten sonra katılayım demiştim geçtiğimiz ay bir baktım hesabım zaten varmış. 1 haftadan fazla bir süre orada kaldım ta ki Recep Baltaş'ı araştırana kadar meğerse Technopat'ın kurucusuymuş ve Müslümanlara hakaret etmiş önceki tweetlerinde zaten bir de forumda Recep Baltaş'ı övüyorlardı hemen sildim üyeliği birkaç gün sonra buraya geldim bir daha da Technopat'a adım falan atmam
Knk Sanane ?Kanka artık şuraya gelip başka forumlar hakkında konu açıp durmayı bıraksanız mı ya
Knk Orda Konu Açarken Mod Onayı Lazım Böyle Bir Konuya Onay Verceklerini Sanmıyorumburada konu açmanın sonucunun ne olmasını bekliyorsun.bir şey sanmıyorum yukarda her şey açıkça yazıyor düzgünce oku ve anla
Son düzenleme: