diktatör bir forumMerhaba. Foruma yeni üyeyim. Technopat Sosyal'de yanlış bildiğim bir şeyi yazdıktan ve bir kişi "İşlemci seçmiyorlar, Anakart ile alakalı" gibi bir şey dedi. Sonrasında yanlış bildiğim mesajı yanlış bilgi uyarısı almamak için "Mesaj silindi.*" yazdım fakat 3 dakika sonra 3 gün uzaklaştırma aldığım gördüm. Ne yapabilirim?
diktatör bir forum.
modları sanki devlet yönetiyorHocam oradaki mesaj başlığındaki uyarı çoktan bitti.
Yok, kuralları çok sıkı. Devlet yönetmiyor.modları sanki devlet yönetiyor
aynen öyle uyarı sistemi yok sankiYok, kuralları çok sıkı. Devlet yönetmiyor.
Ben Aydınlık Mod Milliyetçisiyim arkadaşAydınlık Modun bayrağına,askerine,polisine sahip çıkan bir adamım.Ben böyleyim.O zaman beni çağırmayacaktınız.Karanlık mod var bu arada.
Merak etmeyin, gereksiz mesajdan uyarı alır birazdan büyük ihtimalle.Ben Aydınlık Mod Milliyetçisiyim arkadaşAydınlık Modun bayrağına,askerine,polisine sahip çıkan bir adamım.Ben böyleyim.O zaman beni çağırmayacaktınız.
Uyarı sistemi olmaz olur mu? Bu gece yarısı gereksiz mesajdan uyarı yedim 3 gün. @AneXaynen öyle uyarı sistemi yok sanki
O zamanlar yoktu. Metshi'nin bu nazik geri bildiriminden çok etkilenerek getirdilerKaranlık mod var bu arada.
Ceza mı aldınız? Yazım kurallarına uymadın değil mi? Moderasyon ekibi uyarı verdi değil mi? @shotpoter Rozet sistemi geleli 1 hafta olacak neredeyse.5 yıl Rozeti aldğım forumda aktif olamıyorum saka gibiDD
TDKForum