Neler Yeni

Technopat Sosyal'de "Mesaj silindi" yazdığım için 3 gün uzaklaştırma yedim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri (Klavye, Mouse/Mousepad)

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Yiğit
De dayı ayrı yazsan uzaklaştırma atıyorlar orada burada öyle değil

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

TİTAN.

80+ Platinum
Merhaba. Foruma yeni üyeyim. Technopat Sosyal'de yanlış bildiğim bir şeyi yazdıktan ve bir kişi "İşlemci seçmiyorlar, Anakart ile alakalı" gibi bir şey dedi. Sonrasında yanlış bildiğim mesajı yanlış bilgi uyarısı almamak için "Mesaj silindi.*" yazdım fakat 3 dakika sonra 3 gün uzaklaştırma aldığım gördüm. Ne yapabilirim?
Orada olanlar sorunlar orda kalsın burda ki sorunlar burda bu tarz konular açmayalım lütfen arkadaşlar

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Yiğit

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler

Bura.K

80+ Silver
Aynı uyarıyı çok kez aldıysanız 3 gün gayet normal. Ek olarak "Mesaj Silindi" değil rapor atıp "Yanlış bilgilendirme yapmışım" deyip mesajını düzenlemeniz gerek. Düzenlerken alta "Yanlış bilgilendirme yapmışım, kusura bakmayın" gibi bir not düşmeniz ve yanlış bilgilendirme yaptığın metnin üstüne çizgi çekmeniz gerek. Ama ilk uyarınızsa ve 3 Gün verildiyse çok verilmiş, Profilinize girip Rapor kısmına tıklayıp durumu anlatın, düzeltirler.

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Aynı uyarıyı çok kez aldıysanız 3 gün gayet normal. Ek olarak "Mesaj Silindi" değil rapor atıp "Yanlış bilgilendirme yapmışım" deyip mesajını düzenlemeniz gerek. Düzenlerken alta "Yanlış bilgilendirme yapmışım, kusura bakmayın" gibi bir not düşmeniz ve yanlış bilgilendirme yaptığın metnin üstüne çizgi çekmeniz gerek. Ama ilk uyarınızsa ve 3 Gün verildiyse çok verilmiş, Profilinize girip Rapor kısmına tıklayıp durumu anlatın, düzeltirler.
Gereksiz mesaj kategorisinde değerlendirilmiş, aynı adda olan uyarıdan 8-9 kez aldım.

Bura.K

80+ Silver
Gereksiz mesaj kategorisinde değerlendirilmiş, aynı adda olan uyarıdan 8-9 kez aldım.
Tamam, normal 3 gün almanız. Gereksiz Mesaja giriyor zaten. Moderasyon ekibiyle iletişime geçip durumu anlatın, belki kaldırırlar. 3 gün çok değil aslında, ben 1 ay yemiştim :D

GalaxySal450

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
546
İsim
Nazım
İlgilendiği Kategoriler
Tamam, normal 3 gün almanız. Gereksiz Mesaja giriyor zaten. Moderasyon ekibiyle iletişime geçip durumu anlatın, belki kaldırırlar. 3 gün çok değil aslında, ben 1 ay yemiştim :D
Nasıl geçebilirim, anlatır mısın? Özelden anlat.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
bu konular sıkmadı mı abi küçük çocuk musunuz ordakilerin yaptıklarını buraya yetiştiriyorsunuz her forumun kuraları var sana uymuyorsa girmezsin bu kadar basit

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom