Neler Yeni

Technopat sosyalde yaşadığım tuhaf olay

SnareEcho

80+ Silver
'En sevdiğiniz video oyunları' isimli bir konu açtım detaylar kısmınada kendi sevdiğim oyunları yazım 1.erzurum 2.zula yazmıştım konuyu onaylamadılar ama sizce onaylamadılar yoksa yerli oyunlara düşman mı? technopat sosyal moderatörleri
Knk zaten forumda öyle bir konu var. Ben yazdığımdan biliyorum. TP'de aynı içerikten birden fazla yasak diye biliyorum.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
'En sevdiğiniz video oyunları' isimli bir konu açtım detaylar kısmınada kendi sevdiğim oyunları yazım 1.erzurum 2.zula yazmıştım konuyu onaylamadılar ama sizce onaylamadılar yoksa yerli oyunlara düşman mı? technopat sosyal moderatörleri
Zula tamamen çakma para çalma üzerine kurulu en güçlü silahın kredi kartı olduğu boş bir oyun. Erzurum'un ismiyle alakası bile yok

TheburuQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
TheburuQ
Instagram
buraksrky38
Yerli oyunlar mı? Haha! Asset kopyalayarak bende oyun yaparım. Ama buna "yerli" diyecek yüz bulabilir miyim bilmiyorum (size ithafen konuşmuyorum.)

Ayrıca çok fazla o tür konu var. Konu kalabalığı olmaması açısından onaylamamış olabilirler.

Benimde bir çok konumu onaylamıyordı kaç kere yazıyordum paylaşımlarım neden onaylamıyor diye bir türlü cevap gelmiyordu başkalarının kısacık konuları anında onaylanırken benimkiler saatlerce beklemede kalınca vazgeçtim youtube de abonelikten çıktım beğendiğim tüm videolarına girip üşenmeden beğenmeyi geri aldım heryerden abonelikten çıktım sevdiğim teknoloji firmasından soğuttu beni 3 5 keyfine göre yaşayan insanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten bir çok kişide technopat'te konularının gereksiz yere onaylanmadığından ve boş yere banlandığından dolayı bıraktı forumu

melopit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Osman
Muhtemelen dalga geçtiğini düşünmüşlerdir.

Top Bottom