Technopat sosyalden nefret ediyorum

Reaksiyon skoru
0
Yakın zamana kadar çok kullanırdım ve 1400 mesajım vardı. Ama son zamanlarda steamden ban yedim diye konu açtım dalga geçtiler. Bir de bir adam var aramız bozulduğundan beri beni takip edip her konumu taciz ediyor. Alay ediyor. Sadece o değil. Normal konular açmama rağmen konularımla dalga geçiyorlar. Ben de hesabın mailini sahte mail yapıp bıraktım. Doğru mu yaptım?

Bu sizin kararınız size uymayan bir forum ne olursa olsun, kullanıp bunları çekmeye devam edebiliyorsanız hayret ederim açıkçası.

Yakın zamana kadar çok kullanırdım ve 1400 mesajım vardı. Ama son zamanlarda steamden ban yedim diye konu açtım dalga geçtiler. Bir de bir adam var aramız bozulduğundan beri beni takip edip her konumu taciz ediyor. Alay ediyor. Sadece o değil. Normal konular açmama rağmen konularımla dalga geçiyorlar. Ben de hesabın mailini sahte mail yapıp bıraktım. Doğru mu yaptım?
Hocam şaka bir yana Technopat forumundaki kurallar aşırı sıkı. En ufak bir hata'da forumdan yasaklanma ihtimaliniz var.

Hâla seni düşünüyorlardır bence

Biz napalım dostum çıkarma mı yapalım DA foruma

Teknopat eskiden çok iyidi kaliteli konular insanlardan gerçekten birşeyler öğrenirdik, fakat toksit nesil orayada sıçradı maleseff, merak etme bu forumda da dolu. Kanıta gerek yok cevapları oku. Ben Reddit de takılıyorum.

Geri