Neler Yeni

Technopat Sosyal'i seviyor musunuz?

Kanka yanlış bir şey dedim.
Ban yemekte haklıydım da sınırsız neden yedim anlamadım.
Birisine rtx 2060 rx 5700xt den daha iyi dedim bence.
Tamam yanlış ama bu yüzden sınırsız banmı verilir?
Bence o kadar da olmamalı, haklısınız. Bize ulaşın kısmına yazmayı denediniz mi? Belki açarlar banı.

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Fakat aynı şekilde bu foruma açsaydım bu konuyu ban yemezdim

kerobey7887

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem
Discord
kerobey7887 #7072
Buna karşıyım ı yerine i koyunca neden ban yiyorum (Bunu bu şekilde ben yazmıyorum )
1604924051279.png

İşaretlediğim yere bakın.

kerobey7887

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem
Discord
kerobey7887 #7072
Kendileri yaptı zaten kısa ve öz kendilerinin Noktalama işaretlerini düzelt diye bi seçenek vardı ona bastım ve ayrıca dediğim gibi cevap geç geliyor 15dk sonra geliyor ben mesaj yazmıyorlar diye kapatıyorum sayfayı
Devrik cümle kurduğun için anlamadım :)

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kendileri yaptı zaten kısa ve öz kendilerinin Noktalama işaretlerini düzelt diye bi seçenek vardı ona bastım ve ayrıca dediğim gibi cevap geç geliyor 15dk sonra geliyor ben mesaj yazmıyorlar diye kapatıyorum sayfayı

Adam sana zorla ''Forumuma üye ol'' mu diyor?

Zorla mı orada konu açtırıyor?

Tabii ki hayır. Kendi isteğinle üye olup, konu açıyorsan kurallara uyacaksın. Bu kadar basit.

Kurallara uymayıp ban yersen hiçbir şey deme hakkın yok.

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Evet, genel anlamda seviyorum. Kural meselesine gelecek olursak, yazım kuralları çok fazla eleştiriliyor. Oysaki dil, bize yüzyıllardır miras kalan, bizi biz yapan tek şeydir ve benliğimizi kaybetmememiz için hepimiz dilimize sahip çıkmak zorundayız. Dilimizi kaybedersek bizim başka neyimiz kalır? Dilden başka bir iletişim aracımız mı var? Unutmayın ki, dilini kaybetmiş bir millet, yok olmaya mahkûmdur.

"Bu kadar dil kuralı nedir? Sınavda mıyız?"
Bizi biz yapan tek şeydir dilimiz, doğru şekilde kullanmak da hepimizin sorumluluğudur. Doğru şekilde kullanmanın yeri okul ve sınavlar değildir, dilimizi kullandığımız her yerdir.

DA da dahil olmak üzere üye olduğum bütün forumlarda mümkün olduğunca dil kurallarına uymaya çalışıyorum ki anlaşılır bir ortam oluşsun; dilimizi, benliğimizi kaybetmeyelim. "yA MoRuQ BuRaSı ScHÖyLE" diye konuşursam kimse bir şey anlamaz, dilimiz özünü kaybeder.

Technopat'ın kendisi hakkında ise pek yorum yapmak istemiyorum ama son zamanlarda biraz soğuduğumu söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Top Bottom