Evet, genel anlamda seviyorum. Kural meselesine gelecek olursak, yazım kuralları çok fazla eleştiriliyor. Oysaki dil, bize yüzyıllardır miras kalan, bizi biz yapan tek şeydir ve benliğimizi kaybetmememiz için hepimiz dilimize sahip çıkmak zorundayız. Dilimizi kaybedersek bizim başka neyimiz kalır? Dilden başka bir iletişim aracımız mı var? Unutmayın ki, dilini kaybetmiş bir millet, yok olmaya mahkûmdur.
"Bu kadar dil kuralı nedir? Sınavda mıyız?" Bizi biz yapan tek şeydir dilimiz, doğru şekilde kullanmak da hepimizin sorumluluğudur. Doğru şekilde kullanmanın yeri okul ve sınavlar değildir, dilimizi kullandığımız her yerdir.
DA da dahil olmak üzere üye olduğum bütün forumlarda mümkün olduğunca dil kurallarına uymaya çalışıyorum ki anlaşılır bir ortam oluşsun; dilimizi, benliğimizi kaybetmeyelim. "yA MoRuQ BuRaSı ScHÖyLE" diye konuşursam kimse bir şey anlamaz, dilimiz özünü kaybeder.
Technopat'ın kendisi hakkında ise pek yorum yapmak istemiyorum ama son zamanlarda biraz soğuduğumu söyleyebilirim.