Neler Yeni

Technopat Sosyal'i seviyor musunuz?

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar
Adam sana zorla ''Forumuma üye ol'' mu diyor?

Zorla mı orada konu açtırıyor?

Tabii ki hayır. Kendi isteğinle üye olup, konu açıyorsan kurallara uyacaksın. Bu kadar basit.

Kurallara uymayıp ban yersen hiçbir şey deme hakkın yok.
Çok katı evet haklısın bana üye ol demiyor ama kuralları çok katı bak ben her konu açtığımda modatör kontrol edicek diye neden bekliyorum burdaki gibi olsun

kerobey7887

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Kerem
Discord
kerobey7887 #7072
Çok katı evet haklısın bana üye ol demiyor ama kuralları çok katı bak ben her konu açtığımda modatör kontrol edicek diye neden bekliyorum burdaki gibi olsun
Kimse seni orada zorla tutmuyor, sağ üstte çıkış düğmesi var, o düğmeye basabilirsin.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Çünkü orada yazım kurallarına uymak zorundasın.

Troll konular olmasın ve yazım kurallarına uyulsun diye tüm konular kontrol ediliyor.

Ayrıca ben katı bir kural göremiyorum.

İlkokulda öğrendiğimiz Türkçe'yi kullanmamızı istiyorlar.

Tabii ilkokula gitmediysen bilemem.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kural ve ceza kısmı biraz esnetilmeli.
Adamın bir parçasında sıkıntı çıkmış, o anın heyecanı ile yanlış yazabilir, bunun için ceza verilmemeli.
Benim için de yazım ve noktalama önemlidir ancak anlaşıldığı sürece sorun etmeye gerek yok.
Örneğin gidip "Sa beeyler bu parca iymi" yazan bir kişiye ceza verilebilir.
Ancak "Merhaba acaba GTX 1650 Super alınır mı??" yazan kişiye sırf -mi ekini ayrı yazmadı diye ceza vermek bence çok saçma.
Burası dışında da bulunduğum bir forum var, iki taraftan da memnunum.
Ancak Tachnopat kural ve cezalarını bir miktar esnetmez ise orada bulunacağımı sanmıyorum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kural ve ceza kısmı biraz esnetilmeli.
Adamın bir parçasında sıkıntı çıkmış, o anın heyecanı ile yanlış yazabilir, bunun için ceza verilmemeli.
Benim için de yazım ve noktalama önemlidir ancak anlaşıldığı sürece sorun etmeye gerek yok.
Örneğin gidip "Sa beeyler bu parca iymi" yazan bir kişiye ceza verilebilir.
Ancak "Merhaba acaba GTX 1650 Super alınır mı??" yazan kişiye sırf -mi ekini ayrı yazmadı diye ceza vermek bence çok saçma.
Burası dışında da bulunduğum bir forum var, iki taraftan da memnunum.
Ancak Tachnopat kural ve cezalarını bir miktar esnetmez ise orada bulunacağımı sanmıyorum.

Her yazım yanlışına ceza verilmiyor.

Mesela bazen konu açıyorum, yazım yanlışımı veya başka bir yanlışımı moderatör düzenlemiş. Ama uyarı puanı almamışım.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Her yazım yanlışına ceza verilmiyor.

Mesela bazen konu açıyorum, yazım yanlışımı veya başka bir yanlışımı moderatör düzenlemiş. Ama uyarı puanı almamışım.
Yetkiliden yetkiliye değişiyor. -de/-da, -mi/-mı eklerini ayrı veya bitişik yazmadı diye ceza alan çok var.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Yetkiliden yetkiliye değişiyor. -de/-da, -mi/-mı eklerini ayrı veya bitişik yazmadı diye ceza alan çok var.

1604925773036.png

Yağni.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,868
Üyeler
166,847
Son üye
06denizhan
Top Bottom