Usenmezsen araban varsa veyahut bulursan git al daha mantıklıAklıma bir soru takıldı yerleri bana 70 km uzaklıkta kargo riskini almayıp hazır olunca gidip almak mı mantıklı yoksa kargoda zarar olmadan gelir mi sizce
Arabam yok ama bulurum sadece pazar günü çalışmıyorum pazar günü açıklardır demi seçerken de kargo seçtim değişirmi orası birde kargoda hiç hasarlı gelen oldumu acabaUsenmezsen araban varsa veyahut bulursan git al daha mantıklı
Kargo hasarsız gelir ama şimdi bu durum kargo şubesindeki çalışanlara bağlı tutar atarlar vs ona bir şey diyemeyiz sen kargo sectiysen arayıp değiştirmen lazım yoksa kargo ile gelirArabam yok ama bulurum sadece pazar günü çalışmıyorum pazar günü açıklardır demi seçerken de kargo seçtim değişirmi orası birde kargoda hiç hasarlı gelen oldumu acaba
Pazar günü açıklar diye biliyorum ama emin değilim maalesef ama sistem hazirlandiginda seni arıyorlar gelip alabilirsiniz diyeArabam yok ama bulurum sadece pazar günü çalışmıyorum pazar günü açıklardır demi seçerken de kargo seçtim değişirmi orası birde kargoda hiç hasarlı gelen oldumu acaba
Ulaşayım ben bir ne diyecekler ama önce araba için söz alayım kargodan çekindim şimdi benKargo hasarsız gelir ama şimdi bu durum kargo şubesindeki çalışanlara bağlı tutar atarlar vs ona bir şey diyemeyiz sen kargo sectiysen arayıp değiştirmen lazım yoksa kargo ile gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pazar günü açıklar diye biliyorum ama emin değilim maalesef ama sistem hazirlandiginda seni arıyorlar gelip alabilirsiniz diye
Valla hocam 70km otobüsle 1 saat vs desen ağır kasa götürüp getirmek seni yorarUlaşayım ben bir ne diyecekler ama önce araba için söz alayım kargodan çekindim şimdi ben
Ben sistem alsam ben hayatta kargo ile gönderilmesini istemem ben teknik servisim şirkete gelen kargolar bazen parça pincik olabiliyor o yüzden giidp almak en mantiklisiYok otobüsle yapamam araba kiralarım gerekirse