Neler Yeni

Technopat-TN3 Sistem aldım iyi mi yaptım🤔

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Aklıma bir soru takıldı yerleri bana 70 km uzaklıkta kargo riskini almayıp hazır olunca gidip almak mı mantıklı yoksa kargoda zarar olmadan gelir mi sizce🤔

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,384
İsim
Hacı
Hayırlı olsun manyak sistem :D

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Aklıma bir soru takıldı yerleri bana 70 km uzaklıkta kargo riskini almayıp hazır olunca gidip almak mı mantıklı yoksa kargoda zarar olmadan gelir mi sizce🤔
Usenmezsen araban varsa veyahut bulursan git al daha mantıklı

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Usenmezsen araban varsa veyahut bulursan git al daha mantıklı
Arabam yok ama bulurum sadece pazar günü çalışmıyorum pazar günü açıklardır demi seçerken de kargo seçtim değişirmi orası birde kargoda hiç hasarlı gelen oldumu acaba

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Arabam yok ama bulurum sadece pazar günü çalışmıyorum pazar günü açıklardır demi seçerken de kargo seçtim değişirmi orası birde kargoda hiç hasarlı gelen oldumu acaba
Kargo hasarsız gelir ama şimdi bu durum kargo şubesindeki çalışanlara bağlı tutar atarlar vs ona bir şey diyemeyiz sen kargo sectiysen arayıp değiştirmen lazım yoksa kargo ile gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pazar günü açıklar diye biliyorum ama emin değilim maalesef ama sistem hazirlandiginda seni arıyorlar gelip alabilirsiniz diye

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Kargo hasarsız gelir ama şimdi bu durum kargo şubesindeki çalışanlara bağlı tutar atarlar vs ona bir şey diyemeyiz sen kargo sectiysen arayıp değiştirmen lazım yoksa kargo ile gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pazar günü açıklar diye biliyorum ama emin değilim maalesef ama sistem hazirlandiginda seni arıyorlar gelip alabilirsiniz diye
Ulaşayım ben bir ne diyecekler ama önce araba için söz alayım kargodan çekindim şimdi ben

kırmızışarapp

80+ Silver
Güzel ama AMD...

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Ulaşayım ben bir ne diyecekler ama önce araba için söz alayım kargodan çekindim şimdi ben
Valla hocam 70km otobüsle 1 saat vs desen ağır kasa götürüp getirmek seni yorar

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Sen bırak kargo ile gelsin geldiğinde alırken bı bak sağına soluna darbe varmı varsa kargocuya abi bı 5 dk bekle darbe yemiş bı açıp bakalım dersin darbe varsa tutanak tutarsın yoksa alırsın kullanirsin

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Emre
Hayırlı olsun kanka kazasız belasız keyifli bir şekilde kullanma dileğiyle.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Yok otobüsle yapamam araba kiralarım gerekirse😊
Ben sistem alsam ben hayatta kargo ile gönderilmesini istemem ben teknik servisim şirkete gelen kargolar bazen parça pincik olabiliyor o yüzden giidp almak en mantiklisi

Top Bottom