Fatura bilgilerini mail olarak atman lazım onlaraBu arada oyun hediyelerini nasıl alıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Fatura bilgilerini mail olarak atman lazım onlaraBu arada oyun hediyelerini nasıl alıyoruz
Teşekkürler
@RevenKalr hocam siz ilgileninBos yapma sen bilgileri insanların msj sayısına göre mi değerlendiriyosun cahil Herif.Git YouTube yaz sistemi FPS degerlerine bak en azından orda görürsün sonuçları.Buda yetmez se sanal sistem oluştur ordan FPS degerlerine bak oyunlarda tabi sen onu da bilmazsin Anlicagin su benim güzel kardeşim bilmeden yazma ok
Teşekkürler aldım daha hdd yi dışarıdan kendim alıp takacağım bir de soğutucu kendi soğutması yeter mi sizce ekstra soğutucu gerekir mihayırlı olsun hocam müthiş sistem genel konfigürasyona ekleme çıkarma yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. sadece depolama yetermi diye düşünürseniz 1tb hdd eklerseniz iyi olur.
Hocam sistem çıkalı 1 ay olmuş oyunu vermeyebilirler. İsterseniz bi GamingGen ile iletişime geçip sorun.Bu arada oyun hediyelerini nasıl alıyoruz
Teşekkürler
İnşallah verirler ama fatura geldikten sonra mail atıyormuşuz şansımı denerim genedeHocam sistem çıkalı 1 ay olmuş oyunu vermeyebilirler. İsterseniz bi GamingGen ile iletişime geçip sorun.
vermek zorundalar. 31 mart 2023 e kadar geçerli intel tarafından kampanyaHocam sistem çıkalı 1 ay olmuş oyunu vermeyebilirler. İsterseniz bi GamingGen ile iletişime geçip sorun.
Umarım verirler hocam. Yanında oyunla birlikte bu sistemi almak çok güzel, hayırlı olsun.İnşallah verirler ama fatura geldikten sonra mail atıyormuşuz şansımı denerim genede
Ben GamingGen'in kendi içerisinde yaptığı bir kampanya sandım. 31 Mart 2023'e kadar geçerliyse arkadaşa hayırlı olsun.vermek zorundalar. 31 mart 2023 e kadar geçerli intel tarafından kampanya
Hadi inşallah AMD rx 6000 serisine de oyun veriyormuş 2 adet onada mail atmak gerekiyormuşvermek zorundalar. 31 mart 2023 e kadar geçerli intel tarafından kampanya
Tarihten eminmisiniz bitti yazıyor gogleye yazdım ama çözemedimvermek zorundalar. 31 mart 2023 e kadar geçerli intel tarafından kampanya
Teşekkürler resmi aldım elimde kanıt olsun31 ocakmış son
Alıntıyı görüntüle
Çok iyi sistem hayırlı olsun. RX 6800 kart + kaliteli parçaları bu fiyata bulmak imkansız.Uzun uğraşlar sonucu şans eseri akbankın bir mesaj atıp faizsiz 6 ay taksitle nakit avans vermesi sayesinde almış bulundum forumu okudum komple herkes çok iyi demiş çok tereddüt etsem de biraz ailem çok pahalı alma dese de ikna edip aldım sizce memnun kalırmıyım kaç yıl götürür bu sistem birde bu anakart ile upgrade şansım olur mu ileride
TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Evet tek tek toplamayı denedim en ucuz 29 bin TL'ye toplanıyor sıfırı 10 bin tl fark var çok iyiÇok iyi sistem hayırlı olsun. RX 6800 kart + kaliteli parçaları bu fiyata bulmak imkansız.