- Konu Sahibi Konu Sahibi
eskiden ne kadardı kiKasanın fiyatı biraz artmış ramler değişti galiba.
eskiden ne kadardı kiKasanın fiyatı biraz artmış ramler değişti galiba.
18.9 mu 19 mu neydi 19+ya çıkmış çok oynamamış yanieskiden ne kadardı ki
ben 80 lira verip anakartı asus tuf b660e olarak değiştirdim acaba iyi mi yaptım kötü mü18.9 mu 19 mu neydi 19+ya çıkmış çok oynamamış yani
rx 6800 varken 3060 ti'a dokunmam bile.ramleri satıp yerine 2x16 gb 36600 mhz koymayı düşünüyorum bir de sıvı soğutma ister mi sizce 2k da kullanacağım sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum elimde 3060ti var asus tuf fazlalık sizce onu kullanıp 6800 ü satsam daha mantıklı mı olur ve kaça gider acaba
Evet iyi yapmışsın benceben 80 lira verip anakartı asus tuf b660e olarak değiştirdim acaba iyi mi yaptım kötü mü
H.o.TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
sistemi satın aldım sizce parasını hak ediyor mu diğer sistemlere göre kaliteli parçalar olduğunu düşünüyorum
Benimde aklımı çeldi, ikiside aynı chipset prime atx yani tam boyut daha çok genişleme alanı ve vrm pasif sogutucusu var gibi gördüğüm icin tufu secmedim tuf matxben 80 lira verip anakartı asus tuf b660e olarak değiştirdim acaba iyi mi yaptım kötü mü
evet pasif soğutma olarak daha kullanışlı duruyordu ben biraz daha ileriye dönük satış odaklı düşündüğüm için tuf aldım bana göre satması daha kolay olur en azından tuf imzası varBenimde aklımı çeldi, ikiside aynı chipset prime atx yani tam boyut daha çok genişleme alanı ve vrm pasif sogutucusu var gibi gördüğüm icin tufu secmedim tuf matx
amd ekran kartlarını driver sorunları yüzünden sevmesemde çok güzel sistem hayırlı olsun 6800 - 3070ti a eş değer bir kart fakat satıp nvidia alsanızda güzel olabilir size kalmış orası artıkTECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
TECHNOPAT-TN3 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
sistemi satın aldım sizce parasını hak ediyor mu diğer sistemlere göre kaliteli parçalar olduğunu düşünüyorum
eğer güzel fiyata satabilirsem 3080 yükseltmesi yapabilirim 2k da darboğaz yapmaz diye umuyorum yaparsa da 13600k geçilebiliramd ekran kartlarını driver sorunları yüzünden sevmesemde çok güzel sistem hayırlı olsun 6800 - 3070ti a eş değer bir kart fakat satıp nvidia alsanızda güzel olabilir size kalmış orası artık
2kda imkanı yok yapmaz hocam merak etmeyin 1kda bile %10-20 yapar en fazlaeğer güzel fiyata satabilirsem 3080 yükseltmesi yapabilirim 2k da darboğaz yapmaz diye umuyorum yaparsa da 13600k geçilebilir
TECHNOPAT-TN3 / INTEL i5-12400F / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar