Neler Yeni

Technopat Türkçe Kursu

Artık yeter! Bir yere kadar. Nokta ve virgüllerimi düzgünce koydum onca 700 mesaja. Hep düzgünce saygılı bir sekilde konuştum. Onca ceza verdiniz nokta ve virgüllere tamam dedik. Ama sıf "Direk" yerine "Direkt" yazdim diye de ban atılmaz! Bu moderetörler kendini bir sey sanmaya başladı. Yeter artik Technopatı bırakıyorum. Düzgünce moderetörler gelene kadarda girmeyeceğim. (Bunu okuyan Modaratör abi, lütfen yayinla bu konuyu da kimin ne oldugu anlaşılsın.)

Ekler

• Screenshot_20200724-125934_Chrome.jpg
    Screenshot_20200724-125934_Chrome.jpg
    273.4 KB · Hit: 238

uydu3

80+ Silver
Technopatta en kızdığım şey "DONANIM ARŞİVİ REZİLLİĞİ!" diyerek onların konu açması milyonlarca aynı şey burdada olmaya başladı arkadaşlar sorun yaşadıysanız ya bi tane konun altında devam ettirinki bence gerek yok her forumun kendi kuralları ve kendi yönetimi vardır technopatı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
türkçe kursu sanki.

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
ulan hayat memat meselesi niye banlıyorsun kardesim. insan heycan yapabili yanlış yapabilir insanlık hali. adamın orda bilgisayarı bozulmuş noktayla virgül ile mi uğraşacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Zeynep İrem
Ben de bu forumdayım ve direk yerine direkt yazılması gerektiğini oradan öğrendim. Evet bazı saçma şeyler var noktadan sonra boşluk bırakma gibi ama bu kurallar forumun kalitesini gösteriyor. Alışmanız biraz zaman alabilir çok normal başta ben de sinirlenmiştim ama geçiyor.

Artık yeter! Bir yere kadar. Nokta ve virgüllerimi düzgünce koydum onca 700 mesaja. Hep düzgünce saygılı bir sekilde konuştum. Onca ceza verdiniz nokta ve virgüllere tamam dedik. Ama sıf "Direk" yerine "Direkt" yazdim diye de ban atılmaz! Bu moderetörler kendini bir sey sanmaya başladı. Yeter artik Technopatı bırakıyorum. Düzgünce moderetörler gelene kadarda girmeyeceğim. (Bunu okuyan Modaratör abi, lütfen yayinla bu konuyu da kimin ne oldugu anlaşılsın.)
Hocam doğrusu direkt zaten, technopat dan çıkın ben de buraya technopat dan geldim ve keşke technopat yerine daha önceden donanım arşivi forumu bulsaymisim da buraya gelseymişim diyorum

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
La sözelciler bu sene de mezun olamamış belki ondan siniri sizden çıkartıyorlar

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İşte bu yüzden donanım arşivi 😁

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
türkçe kursu sanki.
TDK sanıyorlar kendilerini. Tamam Türkçe kurallarına dikkat etmek güzel bişey ona lafım yok ama bu kadar basit şeyler için de uzaklaştırma vermezsin. Sanki küfür ediliyor. Adamı forumdan soğutuyorlar vallaha. Ben çoktan bıraktım technopatı.

Top Bottom